Laikusnak érdemes Smart tv-t venni,kitudja használni?
Hát azt te tudod. Fogsz rajta youtubeozni, internetezni, vagy screen mirroringozni? Ha nem, akkor elég egy sima led tv, vagy max nem használod az okos funkciókat.
Egyébként melyik TV-t nézted ki?
2021. nov. 17. 07:41
Nem is tudom hogy lehet-e még olyat venni, ami nics valamilyen smart funkcióval szerelve.
De ha azt nézem, mindenki hozzá nem értőként kezdi.
2021. nov. 17. 07:46
A "smart" tévék elsődleges célja különböző internetes videós szolgáltatások (pl. YouTube, Netflix, stb.) kényelmes elérése (bár más alkalmazások is vannak rajtuk). Te tudod, néznél-e rajta ilyeneket. Megjegyzendő, hogy nincs miden szolgáltatás minden tévén, pontosabban néhány rendszerből néhány hiányzik (annak, aki használná, másnak nem). Az említett kettő azért ott szokott lenni.
2021. nov. 17. 07:58
4/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,az 1-esnek válaszolva az OK.ODL 24850HC-TIB 24"ready smart led tv-t néztem ki.
Már az gyanús volt hogy a nevében a ready szerepel.
Akkor éri meg, ha a smart funkciók mellőzése mellett a tv funkciót sem akarod használni.
Már mindenhol HD tartalmak vannak, és ez a készülék egy viszonyleg alacsony felbontású kijelzőt kapott, ami ma már az alap elvárás szintje alatt van. De ilyen kis méretben nem annyira feltűnő.
Falura elmegy kategória.
2021. nov. 17. 09:07
Ilyen kicsi tévének nem kell a FHD, csak akkor látná a különbséget ha közvetlen közelről nézné. Befogni meg minden bizonnyal be tudja és leskálázza magának, tehát nem kell az SD csatornákat néznie emiatt, ezt már a Telekom "médiakonvertere" is megcsinálta, amikor a Digi hálózatára dugtam, azon csak analóg kimenet van, így a HD csatornákat SD-be kellett leskáláznia, megtette.
2021. nov. 17. 09:26
#5 Annyira nem lehet vészes, én 32"-es HD Ready tévét nézek kb. 2 méterről, és nem tűnik pixelesnek. Biztos mert CRT-n nőttem fel... Persze más gond még lehet a képpel (és másokkal is) a tévé árából adódóan. Én az üzletben alaposan kipróbálnám, vagy netes rendelés esetén a próbaidőszak alatt. Más okos tévé mondjuk nem nagyon van ennyiért, csak nem kell sokat várni tőle.
2021. nov. 17. 09:37
8/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm,sok hasznos tanácsot kaptam.
Biztos, hogy jó lesz az az ok. tv?
Mennyit szánsz rá?
Mert ebben az árban még egy Sencor is jobb lenne.
2021. nov. 17. 10:02
Az ok. MediaMarkt saját márka, ha jól tudom. Nekem ilyen hűtőm van, azzal nincs gond.
2021. nov. 17. 10:21
Kapcsolódó kérdések: