Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ha külföldről rendelek egy...

Ha külföldről rendelek egy bluetooth-os fülhallgatót, ami Európában még nem jelent meg, akkor ugye működni fog?

Figyelt kérdés

[link]

Egy ilyet akarok, de sajnos Európában csak 2022 első negyedében fog megjelenni úgy hallottam. Ha az apple-től rendelek egyet külföldről, akkor ugye az működni fog itthon is rendesen? Nem tudom, hogy van-e valami különbség az Amerikában árultak, és azok között amik majd 2022-ben jelennek meg itthon.

2021. nov. 16. 16:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Működni fog, azzal nem lesz gond.

Szerintem le fogják vámolni, és ki kell fizetni hogy kézbe kaphasd.

Számíts rá hogy szemetek lesznek a vámosak(Magyar, milyen lenne), és vagy 30-50USD biztosan lesz egy 200USD -s fülesre.

2021. nov. 16. 16:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

A működéssel nem lesz baj.

2021. nov. 16. 16:23
 3/4 anonim ***** válasza:

"Ha az apple-től rendelek egyet külföldről"

Itt lesz a hiba. Apple.com-ról nem tudsz eu-ba rendelni.

Keress meg egy ilyen céget mint ez: [link] és rajtuk keresztül rendeld meg. Csak hát így jóval drágább lesz...

2021. nov. 16. 16:37
 4/4 anonim ***** válasza:

" Ha az apple-től rendelek egyet külföldről, akkor ugye az működni fog itthon is rendesen?"

Ha van abban az országban ismerősöd aki megveszi, és elküldi neked, akkor működni fog.

Ha nincs, akkor megvárod míg itt is kereskedelmi forgalomba kerül.

2021. nov. 17. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!