Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen bluetooth fülhallgatót...

Milyen bluetooth fülhallgatót vegyek?

Figyelt kérdés

Láttam wish-en meg market place-en is ilyen powerbankos vezeték nélküli fuleseket 5000-8000ft-ert.

Megeri olyat venni?

De láttam 1500ft környékén is.

Melyiket vegyem?

Van aki próbált ilyeneket?

Köszönöm a választ!

2021. nov. 10. 07:06
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
Röviden: Ne!
2021. nov. 10. 07:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Olyat ne, de ezt ajánlani tudom: [link]
2021. nov. 10. 07:31
 3/5 Morzsi007 ***** válasza:
79%

Én aliról rendeltem poénból akciósan kb 3500Ft-ért TWS F9-et. Van itt Magyarországon is. Még működik, használom is az irodában.

Nem vártam sokat tőle ennyiért, de meglepett. A hangja nem a legalja bt kategória, netrádiót szoktam hallgatni vele, arra, hogy szóljon valami, arra jó. Nem zavaró a hangja, de alapból nagyon mélyen szólt, a közép és magas hangok kevesek voltak, túl szigetelt a gumiharang( többet próbáltam). Ezért belevágtam ollóval, hogy el tudjon menni a levegő, ne legyen akkora nyomás. Így már egész jó lett. Pár ezret megér, többet nem. Powerbank-ként is funkcionàl a tartója, igaz nem nagy aksi, de valamire használható.

2021. nov. 10. 07:33
 4/5 anonim ***** válasza:
73%

Sz@rt akarsz bátran vedd meg. Wish amúgy az emberek átverésére alapult. Vagy über gagyi sz@rt veszel vagy nem azt kapod, vagy nincs.

Pénz visszatérítés nincs csak levásárolható a webáruházban. Vagy levásárolod és lesz egy része ami beragad, de a termék ugyan úgy egy kalap sz@r, vagy drágábbat veszed és újra meg újra megszívatnak.

Hogy nyugat hogy engedi ezt? Úgy hogy ez Kínában van és ott meg lesz@arják.

15k alatt nincs rendes BT füles.

Ilyeneket érdemes nézni:

[link]

2021. nov. 10. 09:10
 5/5 anonim ***** válasza:
A Joyroom és a Baseus TWS füleseit jó szívvel tudom ajánlani.
2021. nov. 10. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!