Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ps3 jailbrake játéktelepités?

Ps3 jailbrake játéktelepités?

Figyelt kérdés

CFW: evilnat

Homebrew: Multiman

[link]

Nem tudom hogyan kell elinditani.

Nem tudok sokmindent erről de már két játékot nagyjából sikerült elindítani. Az egyik 7 package fájlból ált az egyszerű volt. A másik viszont egyben volt és csak elinditottam egy eboot nevü fájlt.

De egyik sem jelent meg multiman-ben és a másodikat csak a Multiman desktopról tudom elinditani. A mostani is egyben van de nem tudom az eboottal elindítani. Hogyab kéne rendesen elindítani a játékokat?

2021. nov. 16. 09:21
 1/1 anonim ***** válasza:

Már nem emlékszem viszont -> ps-hack.hu

És azt tudnod kell hogy csak bizonyos típusokat lehet jailbreakelni és csak bizonyos firmware verziószám alatt (amire hírtelen nem emlékszek, de minden info ott van azon az oldalon)

2021. nov. 16. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!