Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Sima NES-re vs 286-os pc? tov...

Sima NES-re vs 286-os pc? továbbiak lent.

Figyelt kérdés
Szerintetek mivel retro játék fan vagyok, erre a célra a sima piaci Nintendo a jobb, vagy egy 286-os pc, 32 mb hdd-vel, és 160 kb os meghajtóval?

#Nes, vs 286 Pc
2021. nov. 12. 12:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Normál pc emulátorokkal?
2021. nov. 12. 12:16
 2/7 anonim ***** válasza:

vegyél egy sima androidos tv boxot és tegyél fel arra retro emulátor packot. pl.:

https://www.youtube.com/watch?v=xE7iJKVPJ4k

vagy raspberry pi -ből is létezik retro gép. Készen is lehet venni feltöltve emulátorokkal és játékokkal. De magadnak megcsinálni se nagy cucc.

Ezeket tv hez is kötheted és modern controllerekkel játszhatsz a retró jétkokkal. Vagy akár egérrel is (pl amiga emulátor). Így legalább megúszod a retró érzést a töltési időnél és egy eszközön gyakorlatilag bármilyen retró gép játékaival tudsz játszani.

2021. nov. 12. 12:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha a kérdésben feltett kettő közül kell választani, akkor én NES-t vagy SNES-t szereznék mert a PC-s portok sokszor hagytak némi kívánnivalót maguk után.

Alternatívaként esetleg az újrakiadott NES és SNES Classic edition-nek néznék utána. Ilyen újrakiadott változatban létezik SEGA Megadrive is.

2021. nov. 12. 12:39
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

csak nem tudom, játék terén a nes felé húzok, de egy alap 286-os pc-n, lehet tudnék képeket nézegetni, vagy zenét hallgatni.

lehet a 3gp formátumú filmeket is lejátszaná.

ezért kérek segítséget, hogy a sima nes Nintendo, vagy egy 286-os Pc, amiben van egy 160 kb-os floppy meghajtó, azt hiszem 160 kb alatti játékok is léteznek.

2021. nov. 12. 13:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
A 286-os nem fog lejátszani neked egy 320-as mp3-at. A 486-os már igen, azzal több DOS játék is menni fog, amiket a 90-es évek végén adtak ki.
2021. nov. 12. 13:43
 6/7 anonim ***** válasza:

"csak nem tudom, játék terén a nes felé húzok, de egy alap 286-os pc-n, lehet tudnék képeket nézegetni, vagy zenét hallgatni."

Ha szivatni akarod magad, arra tökéletes. 3 ezernél többet nem akarsz költeni?

2021. nov. 12. 15:54
 7/7 A kérdező kommentje:

Elsősorban régi játékhoz kellene.

Lion King, stb...

2021. nov. 12. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!