Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » A Pokémon Go-ban lehet Gym-et...

A Pokémon Go-ban lehet Gym-et (edzőteremet) váltani? A továbbiak lent!

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy véletlenül egy olyan Gym-be ( edzőterembe) csatlakoztam ami egy kicsit messze van tőlem és nem is ott akarok lenni viszont nem tudom hogy hogy lehet 'átjelentkezni' másikba. Amerikai oldalakon, fórumokon nézegettem de nem találtam semmi hasznos infót ami segíthet ezért hozzátok fordulok.

Előre is köszönöm!!

2016. júl. 20. 20:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Abba a gymbe tudsz bemenni, ami a közeledben van, ez nem fix dolog.
2016. júl. 20. 21:08
 2/4 A kérdező kommentje:
OOO köszönöm!! És a szin sem lényeges?
2016. júl. 20. 23:29
 3/4 Alex Fly ***** válasza:
Ha nem jó a színe, kivered belőle aki ott van és elfoglalod. Ha saját színű, akkor a gym szintjétől függ, tudsz-e bele dögöt tenni. Ha bemész küzdeni (training), akkor a presztizspontjait növelve tudod magasabb szintre emelni.
2016. júl. 23. 11:59
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
2016. júl. 31. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!