Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » IPTV+Internet - Befolyásolja...

IPTV+Internet - Befolyásolja a letöltés az IPTV nézhetőségét?

Figyelt kérdés

Tehát, ha van egy IPTV+Internet szolgáltatás, akkor a TV "lefoglal magának" a sávszélességből, vagy az külön megy?

Ha letöltök valami "komoly mennyiséget" , az befolyásolhatja a TV adást?

Esetleg laggolhat a TV adás, ha pl torrentezek, és "fogom" a hálózatot?

2021. nov. 6. 22:07
A kérdező szavazást indított:
Nem befolyásolja, külön szolgáltatásként működik
Befolyásolja, a sávszélességen a helyi hálózat és az IPTV Boxok osztoznak
Nem osztozik a sávszél, de attól még befolyásolja
Osztódik a sávszél, de a TV prioritást élvez a "többiekkel" szemben
6 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:

Nálunk a letöltés annyira fogta a hálózatot, hogy megállt minden. Nem lehetett semmit használni internet szempontjából se wifin, se kábelen, egy messenger üzenetet alig küldött el. De az ip tv az ment.

Hogy mi a működési elv azt passzolom, de ha meghal a hálózat is megy, csak legyen kapcsolat és legyen net (az lényegtelen, hogy a sávszélesség nincs meg).

2021. nov. 6. 22:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, a letöltés sebességét, a tv adást azért nem, ahhoz nagyon kis net sebesség kellene 5 mb-es, vagy kisebb.
2021. nov. 7. 12:00
 3/4 anonim ***** válasza:

#1 vagyok.

Nekünk 40mb-es netünk volt, letöltésnél meghalt a hálózat, egy messenger üzenetet nem tudott küldeni néha, sőt van mikor csak azt írta a messenger is, hogy "csatlakozás", de az ip tv az ment. Sőt olyan is volt, mikor valami hálózati hiba volt a környéken és egyáltalán nem volt net, a visszajelző led világított csak, de se térerő, se net. A messenger is csak azt írta, hogy "csatlakozás" és egyáltalán nem tudott csatlakozni, pedig ahhoz is valami minimális net kell csak. De tv akkor is volt.

Az az 5mb-es net amit mondtál szerintem az ezek alapján rengeteg.

De mondom nem tudom így, hogy milyen alapon működik, mert mikor nincs net, akkor is jön az adás és ugye az utóbbi esetben nem is az volt, hogy valami lefogta a sávszélességet, hanem valami nagyobb gond volt a központban és több környékbeli települést is érintett akkor ez a gond.

2021. nov. 7. 12:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a Telekomos ember mondta, hogy kb 20-30%-kot lassít a net sebességen az Iptv.
2021. nov. 7. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!