Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért van az hogy nem tudom...

Miért van az hogy nem tudom letölteni az alkalmazást?

Figyelt kérdés
A Telekom alkalmazást akartam letölteni a mobiltelefonomra de nem engedi azt írja hogy azonosítás szükséges a Google play oldalán. Megpróbáltam belépni de azt írja ki hogy újra és nem enged be mit tudok tenni?

2021. nov. 2. 21:08
 1/6 anonim ***** válasza:
van pénz a kártyádon? nem volt korábban visszautasított letöltésed, megrendelésed?
2021. nov. 3. 00:12
 2/6 anonim ***** válasza:
Be vagy lépve a Google fiókodba?
2021. nov. 3. 05:02
 3/6 A kérdező kommentje:
De volt olyan letöltésem de igazából már le volt töltve az alkalmazás de azt írta ki hogy frissítse azt se tudtam véghez vinni mert azt sem engedte. Utána kitöröltem és azóta sem engedi a letöltést újra. Visszautasított megrendelésem nem volt.
2021. nov. 4. 05:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Be vagyok lépve igen de pénz is van a kártyámon. Az a furcsa hogy a másik alkalmazást meg engedte volna letölteni Telenor amihez semmi közöm ez furcsa. A Telekom mindig újít és frissít és utána már nem tudtam használni az oldalt előtte be voltam lépve.
2021. nov. 4. 05:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy az app új verziója már nem futtatható a telefonodon, mert az nem alkalmas rá?
2021. nov. 4. 09:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Időközben letöltöttem a Mozilla Firefox böngészőt újra bejelentkeztem a google fiokomba és újra le tudtam tölteni a Telekom alkalmazást így megoldódott a probléma egyenlőre.
2021. nov. 5. 05:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!