Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Autós erősítőt szeretnék...

Autós erősítőt szeretnék benti használatra átalakítani (többi lent) mit ajánlotok?

Figyelt kérdés

Hello

Ugyebár az autós erősítők olcsóbbak és szerintem elég jól is néznek ki de ez mellékes

12 volttal működnek és a problémám fő gyökere is olyan 200-400 wattosat vennék amihez nem elég egy sima trafó ugyanis szükség lenne szerintem kb 50-100 A-ra is .

Milyen átalakítót ajánlanátok?

tanácsot linkeket stb pls!

Nem riadok vissza egy kis szereléstől és csináltam már sok ilyen dolgot.

2010. szept. 3. 21:15
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
köszi a hasznos válaszokat már azt hittem nem jön semmi használható tehát olyan 10k kell még hogy megcsináljam....
2010. szept. 4. 13:41
 12/12 A kérdező kommentje:
vagy esetleg mivel fater tanár lenyúlok a fizika szertártól 1-2 trafót ahogy 00:31 mondta és megépítek egyet >.<
2010. szept. 4. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!