Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nagyképernyős 100 cm feletti...

Nagyképernyős 100 cm feletti lapos tv-ket hogyan kell kiszedni a dobozból és összeszerelni hogy ne legyen baja?

Figyelt kérdés
Valahol olvastm már erről de nem találom sehol. pl kiszedni a dobozból fektetve kicsúsztatni vagy függőlegesen kiemelni? Illetve még összeszerelem a képernyőnek lefele vagy felfele kell néznie hogy ne törjön össze ?

2021. nov. 5. 15:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Kinyitod a dobozt, és megfogod a tv-t, másik személy, lehúzza a dobozt. Mindig van hungarocell bélése, meg ilyen karcvédő csomagolás, mindent leszedsz.

Én mindig a franciaágyra fektetem, képpel lefelé. Azért lefelé, hogy ha szereléskor ráejtesz valamit, ne sérüljön.

Lábait rácsavarozod, és mehet a helyére.

De, a legfontosabb, hogy a dobozból 2 ember vegye ki.

2021. nov. 5. 15:55
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha leszeded a fedőelemet, fejjel lefelé fordítva le tudod húzni a dobozt.
2021. nov. 5. 17:28
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem csak tv-nél de minden nagyobb műszaki cikkre igaz hogy kinyitod az egyik felét a doboznak és átfordítva lehúzod róla a csomagolást , tv-t ezután van aki képpel lefelé lefekteti és úgy szereli rá a lábakat vagy konzolt de úgy is lehet hogy a két oldalán elhelyezett hungarocellben hagyod állva és úgy szereled rá majd a helyére téve veszed le ezeket a borításokat róla.
2021. nov. 5. 20:10
 4/12 anonim ***** válasza:

Én úgy csináltam, hogy a doboz tetejét kinyitottam és a két szélénél fogva óvatosan kiemeltem belőle.

Az ágyra fektettem, képpel lefelé, majd rögzítettem a két lábat.

Ezután a földre állítottam , leszedtem a védőfóliákat, majd ment a végleges helyére.

2021. nov. 5. 22:02
 5/12 anonim ***** válasza:
#4 kihagytam, hogy egy 108 cm-es TV volt az "alany"
2021. nov. 5. 22:03
 6/12 anonim ***** válasza:

Vagy az üzletben megkéred az eladót, hogy vegye ki a kipróbáláshoz, vagy te magad otthon a futár jelenlétében.

Az okostévé semmiben sem különbözik ilyen szempontból a kínai vázától. El tud törni, és olyankor senki sem akarja magára vállalni a dolgot.

Ha már otthon van, ágyon vagy szőnyegen, lehetőleg segítséggel, ha lehet feltetve, csomagolásból oldalra kihúzva.

Az sem árt, ha mindezt megfelelő szögből videózod akár a mobiloddal, nagyon sokan jártak már pórul sérült készülékkel, akár ők okozták, akár nem.

Mint ezen a videón:

https://www.youtube.com/watch?v=HJCf0dUvgso

vagy ezen:

https://www.youtube.com/watch?v=PWpCuYiBGX0

Mellesleg ezt a módszert nem javaslom, hogy a kisasztalra egy laminált padló csíkkal tunningolva kerüljön fel, akár önmagában ez is okozhat sérülést, hogy feszülnek a lábak alatta.

2021. nov. 7. 09:38
 7/12 A kérdező kommentje:

@6 Mivel a számomra elég nagy összeg mindenképpen rögzíteni fogom videóra a kibontását és összeszerelését, a beállítások végéig. Plusz kicsit parás vagyok de youtube-os tesztvideókat is kerestem már hozzá amiket a beállítások után lejátszanék rajta hogy lássam van-e a képben valami hiba. És ezt is rögzítem majd végig megszakítás nélkül. Szerencsére egy személy biztosan lesz aki segítsen kibontani. Ha délután hozza a futár ( Házhoz szállítással hozattam ) akkor már hárman leszünk kibontani.

Egyébként ezt vettem meg, de sajnos semmit nem találtam róla neten. egy-két külföldi kommenten kívül semmi, még csak youtube-os videót sem.

[link]

2021. nov. 7. 11:22
 8/12 A kérdező kommentje:
Mármint nem a leírásokra-specifikációkra hanem véleményekre és videókra gondoltam hogy nem találtam.
2021. nov. 7. 11:24
 9/12 anonim ***** válasza:
Keress akkor csak simán Strong tévékről.
2021. nov. 7. 12:34
 10/12 anonim ***** válasza:
Emagról venni bármit is, elég rizikós.
2021. nov. 7. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!