Tomekt kérdése:

Nem tudom hogy jó helyen kérdezek-e,ha nem akkor bocsi. Van egy LG LH6047 össze akarom kötni a hifivel,de sem ARC,sem optikai kábellel nemsikerül.Nincs hang pedig a tv hang kimenetét is állítottam Mi a megoldást?

Figyelt kérdés
2021. nov. 4. 13:42
 1/3 anonim ***** válasza:
A tévé menüjében a simplinket be kell kapccsolni az ARC használatához. Gondolom a receiver támogatja az ARC-t, egyébként ott is meg kell nézni a menüt, esetleges opciókat engedélyezni.
2021. nov. 4. 16:20
 2/3 A kérdező kommentje:
Végig csináltam mindent ,de semmi.Próbáltam optikai kábelel is de úgysem működik.Próbáltam másik hifivel is de azzal sem működik.Egyszerűen nem értem mia baj.
2021. nov. 7. 06:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha optikával kötöd össze, akkor az adott erősítőn is ki kell választani. Gondolom a TV címkéjű bemenetet akarod használni, de az erősítő menüjében ki kell választani hogy ne HDMI-n, ne analógon, hanem optikán várja olyankor a bemenetet. Természetesen a tévén is olyankor hangkimenetnek ne a tévé hangszóró legyen, hanem optikai kimenet.
2021. nov. 7. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!