Nincs a tv-men (Lg 55UN73) jack kimenet és valahogy szeretném rákötni a házimozit?
A probléma hogy nincs semmiféle analóg kimet rajta. Vettem egy konvertert ami az optikai hangot átalakítja jobb és bal kimenetre ami okés, de az a probléma vele hogy úgy nem lehet a hangot szabályozni a tv-ről. Vettem hozzá még Bluetooth átalakítót is amivel működött de, minden bekapcsolásnál rá kell csatlakoztatni a tv-t.
Olyan megoldást keresek ami mindezeket megoldja és ha lehetséges akkor 5.1 es hangzás se lenne rossz mert a szoba rendesen bevan rendezve a hangfalakkal.(a 4 sarokba hangfal van és elöl is a tv felett)
Ahh ez egy ilyen all in one system.
Nekem is volt valami JVC még bemenete se volt. Jó volt, működött, de neked ezért nincsen optikád.
Optikán digitális jel megy így nincs értelme hangerőszabályzásról beszélni. Hát itt neked olyan DAC kellene ami tudná a digitális jelet 5.1 -esíteni csúnyán fogalmazva.
Amit te linkeltél az csak sztereó kimenetet tud. Azaz a max 2.1 -et.
Egy ilyen digital analog konverter vetekedni fog az 5.1 rendszered árával... Szerintem. Akkor még minőségről nem tudom mennyire beszélünk.
Érdemes -e erre ennyi energiát fektetni, és pénzt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!