Az autórádióm nem játssza le az új zenéket a pendrive-ról. Miért?
Reseteltem a rádiót, levettem az akksiról, formáztam a pendrive-ot.
Mit próbáljak még, ami segíthet?
Egyszerűen nem játssza le az új zenéket, csak azokat, amiket pár hónapja raktam rá és közben egyébként a pendrive-ról már törölve is lettek.
Több pendrive-al is próbáltam és semmi változás.
több 1dines pioneer fejegységeknél találkoztam azzal a problémával hogy mikor rámásoltad a zenét akkor nem megfelelően távolitottad el a pent a gépről.
először is pendrive leformáz egyszer gyorsan, aztán lassan.
másodszor felviszed rá a zenéket és ha felmásoltad akkor nem csak kihúzod a számitógépből, hanem a biztonságos eltávolitást használod. nem értem miért de miután igy tettem beolvasta a zenéket a fejegység, holott azelőtt vagy csak átugrotta vagy csak belekezdett és 2-4 másodperc mulva ugrott a kövire.
a bizt eltávolitás nem egyenlő azzal amikor sajátgépben jobb klikkel a "kiadás"ra kattintasz. nekem win10nél jobb lent az óra mellett van a kis fel nyilacskával a kis ablak amin belül a pengrive embléma. "Hardver biztonságos eltávolitása és az adathordozó kiadása". itt válaszd le. ha igy sem működik akkor használd ajtótámasznak.
Lehet rossz a pendrive-od. Formázd le NTFS re, vagy Exaft-ba.
És konvertálj át minden zenét format factoryval 128Kbyte bitrátába.
Utolsónak nagyon köszi a segítséget!
Valószínűleg a konvertálás segített, mert azon kívül minden mást próbáltam már. Végre lejátssza a zenéket, nagyon régóta küzdöttem már vele. Szuper vagy, köszi szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!