Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az autórádió nem indítja el...

MercisTigris kérdése:

Az autórádió nem indítja el az pendrive-ról a zenéket, miért?

Figyelt kérdés

Adott egy JVC KD-R862 rádió, berakom az usb bemenetbe a pendrive-ot, erre csak annyit köp ki: Cannot play. A zenék mp3 formátumúak és a pendrive fájlrendszere FAT 32-re van beállítva. De továbbra se akarja elindítani a zenét. Amúgy meg érzékeli, hogy be van dugva (óh igen de még hogy).

Na tényleg viccet félre téve, én nekem nincs ötletem, mit kéne tegyek.

2020. máj. 2. 22:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
1 db mp3mat raksz a pendrivera, előtte formázod akkor se játsza le?
2020. máj. 2. 22:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem mindegyik pendrive kompatibilis az autókba szerelt lejátszókkal. Próbáld meg egy másik fajtával, hátha orgazmusuk lesz. :D
2020. máj. 2. 22:33
 3/8 A kérdező kommentje:

#1 Nem próbáltam, de köszi a tippet, megpróbálom a te ötletedet is.

#2 A te ötleted is megpróbálom, de a végén még szétázik a fejegység...:D

2020. máj. 2. 22:37
 4/8 A kérdező kommentje:
#2 ja meg hát persze neked is köszönöm az ötletelést!
2020. máj. 2. 22:38
 5/8 MancsWolf ***** válasza:
100%
Illetve nem egy olyannak találkoztam amelyik ha mappában voltak a fájlok nem tudott mit kezdeni velük. Próbáld meg hogy csak ömlesztve a gyökérbe pakolod őket.
2020. máj. 2. 22:47
 6/8 A kérdező kommentje:
#3 köszönöm, de őszintén eszembe se volt mappába tenni. Én csak úgy ráhúztam a pendriver-ra. Nincs rajta külön mappa készítve.
2020. máj. 2. 22:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Némelyiknek az is baja, hogy túl hosszú a fájlnév és/vagy mindenféle betű van benne.

Próbáld ki, hogy FAT32 egy darab zene, egyszerű név pl "PROBA.MP3" a gyökérbe.

2020. máj. 3. 07:57
 8/8 anonim ***** válasza:
89%
Némelyiknek ponthogy az a baj, ha NINCS mappában.
2020. máj. 3. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!