Hogyan tudnék pendrive segítségével zenét hallgatni az autóban?
van ilyen, de allandoan ki be kell tenni, eldugni, stb.
nekem feltortek az autot, elrontottak a zarat, csak azert hogy elvigyek a lejatszot.
es egyebkent pocsek minosegben jatssza le.
A szivargyújtós fm-transzmitterek pár ezer forintba kerülnek, én a céges kocsikban szoktam használni, mivel valamelyikben még kazettás magnó van.
A beállításuk annyi, hogy a rádiót a megfelelő frekvenciára csavarod, az alapértelmezett 87.5MHz szokott lenni, de ezt lehet állítani, mert ha pont egy erősen sugárzó rádióadó van ugyanezen a frekvencián, akkor az már belezavarhat.
Természetesen lehet számot váltani, valamelyikhez adnak kis távirányítót is.
Elég megbízható, nekem a hangminősége is elfogadható. Amikor hosszabb úton voltam (külföldön), akkor előfordult, hogy a frekvenciát kétszer arrébb kellett csavarnom, a rádióadók miatt, de ez ugye két gombnyomás: egy a transzmitteren, egy a rádión. Ennyi kényelmetlensége van, meg hogy ki-be kell húzgálni, ha kiszállsz, beszállsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!