Samsung tv képminőséget hogy lehet feljavítani?
Figyelt kérdés
vettem egy samsung tvt (189 cm) és letöltöttem egy 2160p, uhd filmet,(kb 80 giga)usbvel vittem át tvre. Mégse olyan éles a kép, mint pl: egy szaküzletbe bekapcsolt tv-ken, ez az usb miatt van? vagy érdemes egy blu-ray lejátszót venni, és azzal jobb lesz?2021. nov. 1. 19:09
1/3 anonim válasza:
A kirakati tévén futó promóciós anyag fel van kicsit tuningolva, hogy eladhatóbb legyen a termék. A valóságban nem minden videóanyag olyan.
Valószínű, hogy semmi hiba nincs, egyszerűen ilyen a kép.
2/3 anonim válasza:
Le kell tenned a szoba közepére, és egy magasabb asztalról lendületesen ráugrani.
3/3 anonim válasza:
Ahogyan az első válaszoló írta, a promóciós anyagokon a szín, kontraszt, mozgás optimalizálva vannak, egy átlagos sima mozifilm nem fogja ugyanazt az élményt nyújtani.
De a letöltött anyag is lehet rossz minőségű. Magas felbontású, nagy méretű film is lehet rossz minőségű. Egy 720x576 felbontást is fel lehet húzni egy egyszerű konvertáló programmal 3840x2160-re, de ettől még az alapanyag ugyanaz marad. Próbálkozz több filmmel. Jellemzően az animációs és a látványvilágra építő filmek ( Marvel, DC stb...) jobb élményt tudnak nyújtani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!