Hogyan állítsam be úgy a Samsung tv-m képernyőjét, hogy szép legyen a képe?
Ezt a tévét vettem:
A kiválasztás szempontja, hogy sok jót írtak a kép minőségről. Nekem még is úgy tűnik, hogy fakó színei vannak és sötét a képe. Ha mégis élénkek a színek több érték átállítása után a kép akkor is sötét.
Már nagyon unom a kísérletezgetést.
Van valahol leírás, hogy miből mit kell beállítani? (fényerő, kontraszt, fehérfény, stb.)
Én a tévé adasokat fakónak láttam. Átállítottam a képmódot természetesre úgy aránylag jó volt. A netflix így nagyon sötét. Élesnek éles, de sötét.
Oda más beállítás kellene... Valahogy el vagyok keseredve, mert nem volt olcsó, sokat gyűjtöttem rá és nem tudom élvezni.
"Valahogy el vagyok keseredve, mert nem volt olcsó, sokat gyűjtöttem rá és nem tudom élvezni."
Akkor most már rájöttél, miért érdemes online vásárolni.
"Valahogy el vagyok keseredve, mert nem volt olcsó, sokat gyűjtöttem rá és nem tudom élvezni."
Ha ez enyhít a dolgon, hidd el sokan nem tudják, mit jelent a HDR, ennek ellenére megveszik az új Tv-t mert majdhogynem mást már nem lehet kapni és nézik a Tv2-t, sorozatokat meg a sport csatornákat, a kép meg ratyi. Hogy ki tudd használni a TV képminőségét 100%-ban, ahhoz HDR tartalmat kell nézned, sajnos a Tv csatornák csak SDR-ben jönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!