Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan állítsam be úgy a...

Hogyan állítsam be úgy a Samsung tv-m képernyőjét, hogy szép legyen a képe?

Figyelt kérdés

Ezt a tévét vettem:

[link]

A kiválasztás szempontja, hogy sok jót írtak a kép minőségről. Nekem még is úgy tűnik, hogy fakó színei vannak és sötét a képe. Ha mégis élénkek a színek több érték átállítása után a kép akkor is sötét.

Már nagyon unom a kísérletezgetést.

Van valahol leírás, hogy miből mit kell beállítani? (fényerő, kontraszt, fehérfény, stb.)

2021. szept. 30. 22:21
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Pedig előtte megnéztem a média marktba. Direkt, hogy ne vegyek rosszat. Tehát állítsam külön a tv adasokra be a képet meg a netflix vagy hd adásokra? Hát jó szórakozás lesz.

Pedig a másik noname tévémen minden adás szép csak éppen nem okos így nincs netflix.

2021. okt. 1. 16:53
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem ismerem a TV-t és a Netflixet sem használom, de az olcsóbb konstrukciókon a HDR módot külön kell kapcsolgatni, a jobbak már automatikusan felismerik. Nézd meg van-e beállítás rá, ha nincs, akkor sajnos mindig kapcsolgatni kell. Esetleg a Netflix-et nem lehet beállítani, hogy ne HDR streamet küldjön a TV-re (bár akkor veszted a HDR-t, ha ez fontos lett volna)?
2021. okt. 1. 16:57
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem az áron múlik! A mienk egy monitor-tv, évekkel ezelőtt vettük 54 ezerért. A szinei ragyogóak, de be lehet állítani, ez ne felejtsd el.
2021. okt. 1. 23:04
 14/19 A kérdező kommentje:

Ne értsétek félre, nem nagyzolni akartam az árával. Csak annyit nézelődtem, neten néztem róla egy csomó videót, megnéztem élőben is. És nagyon tetszett. Így gyűjtöttem rá.

Hát most nincs más minthogy állítgatom. De ha valakinek ugyan ilyen tévéje van és a speciális beállításoknál tudott valami jót kitalálni, az kérem, hogy ne tartsa magában! 😉

2021. okt. 2. 05:58
 15/19 Morzsi007 ***** válasza:
Élőben amit láttál az üzletben a demo videók az eleve HDR videók a legdrágább kamerákkal veszik fel, még filmet sem mindig olyannal forgatnak, plusz szoftveres effektekkel megbombázzák. Gondolja szegény vásárló, majd otthon is ilyen képe lesz minden csatornának. Aztán utána jön az agyvérzès.
2021. okt. 2. 09:39
 16/19 A kérdező kommentje:
Igazából csatornát is kapcsolt csak gondolom HD-t.
2021. okt. 2. 10:28
 17/19 anonim ***** válasza:
Miert te sd csatornát néztél vele ?
2021. okt. 2. 10:42
 18/19 anonim ***** válasza:
64%
Lehet szép képe egy SD csatornának is, ha az is digitális, de ha véletlenül analóg, akkor sokat nem érdemes várni...
2021. okt. 2. 10:49
 19/19 anonim ***** válasza:
Digitális az enyém, lehet, hogy ezért szép a képe?
2021. okt. 2. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!