Hogyan állítsam be úgy a Samsung tv-m képernyőjét, hogy szép legyen a képe?
Ezt a tévét vettem:
A kiválasztás szempontja, hogy sok jót írtak a kép minőségről. Nekem még is úgy tűnik, hogy fakó színei vannak és sötét a képe. Ha mégis élénkek a színek több érték átállítása után a kép akkor is sötét.
Már nagyon unom a kísérletezgetést.
Van valahol leírás, hogy miből mit kell beállítani? (fényerő, kontraszt, fehérfény, stb.)
Pedig előtte megnéztem a média marktba. Direkt, hogy ne vegyek rosszat. Tehát állítsam külön a tv adasokra be a képet meg a netflix vagy hd adásokra? Hát jó szórakozás lesz.
Pedig a másik noname tévémen minden adás szép csak éppen nem okos így nincs netflix.
Ne értsétek félre, nem nagyzolni akartam az árával. Csak annyit nézelődtem, neten néztem róla egy csomó videót, megnéztem élőben is. És nagyon tetszett. Így gyűjtöttem rá.
Hát most nincs más minthogy állítgatom. De ha valakinek ugyan ilyen tévéje van és a speciális beállításoknál tudott valami jót kitalálni, az kérem, hogy ne tartsa magában! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!