Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox360 250GB ÚJ vagy PS3 slim?

Xbox360 250GB ÚJ vagy PS3 slim?

Figyelt kérdés
azt szeretném ha leírnátok melyik a jobb kinek melyik tetszik jobban!! tech-adatok-at! és kinek melyik exclusive játékok tetszenek xboxé vagy PS3-é??
2010. szept. 3. 13:41
 1/10 anonim válasza:
Egyértelműen xbox
2010. szept. 3. 13:46
 2/10 anonim ***** válasza:

Xbox.

Főleg a metro 2033 :D

2010. szept. 3. 13:47
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem X360-am van, de volt szerencsém kipróbálni a PS3-at is.

Tények:

-A PS3 hardveresen erősebb.

-A PS3-ban van Blu Ray lejátszó.

-A PS3-nál ingyenes a multi

Ennyiben talán ki is merülnek az előnyei az X360-nal szemben.

-Az X360-nak jobb a kontrollere.

-Októbertől hivatalosan is lesz Live! Magyarországon (PSN tudtommal nincs).

-Kinect

Exkluzív címek:

Mindkét gépnek vannak kiváló exkluzív címek, de engem az X360 játékai jobban érdekeltek. A Forza 2 és 3 nagyon jók, a GT-t nem tudtam kipróbálni. A Gears of War-t is nagyon élveztem.

Ha az Xbox jön az új generációval a másiknak rövidesen követnie kell, mert technikai hátrányba kerül. A PS3 egy évvel később jött, mint az Xbox. Ennyi köztük a különbség műszakilag is.

2010. szept. 3. 14:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Xbox360
2010. szept. 3. 16:27
 5/10 Lipécz Levente válasza:
PS3 bár nekem Boxom van haveromnak van PS3ma sztem sokkal jobb és ez a Kinect... sztem nem éri meg
2010. szept. 3. 16:34
 6/10 anonim ***** válasza:

Látom Xbox360 gyorsan tábort vertek itt!

Én nekem is volt mind2, de nálam a PS3 jobban tetszik!

Amúgy meg Xbox360 fan-ok mindig a PS3 joystick tudnak jönni, hogy Xbox360 kényelmesebb..blablabla, ezt cáfolnám! Mind2 kézre álló, bár kinek mi jön be persze, PS3 joystick pl van mozgásérzékelő belépitve,bluetooth a csatlakozása(nem kell bele aksi és elemet cserélni) ha lemerül csak annyi a dolgod rákötöd a PS3 usb-n és tölti, játék közben is tudod használni.

Jah és igen a mutlizás, bár nem tudom te most flash akarod e, vagy kihasználni a konzolt interneten és eredeti játékokkal játszol! Ha utóbbi akkor megint csak PS3 jön szóba, miért? Már fentebb irták hogy ingyenes PS3 a multi, mig Xbox360 fizetni kell, ráadásul novembertől drágulni fog a Live használata.

Az meg hogy Mo. lesz kiépítve az Xbox360 live nem nagy szám, annyi az előnye hogy megadhatod a Magyar régiót, és bankszámláról is lehet rendelni DRÁGA live-ot, hogy te multizhassál!:D

A másik ok hogy PS3 vegyél, mert az nehezebben "döglik" mint az új Xbox360 slim is hiába az új formatervet hütési rendszere elő jöhet a red light,Ps3 a yellow light de az ritkább, persze mindenek a lelke a jó szellőző hely! Azt hozzátenném a régebbi jasper alaplapos Xbox360 3 év garija van, mig a Xbox360 slim 2+1 év, PS3 csak 1 év! :/

2010. szept. 3. 17:54
 7/10 anonim ***** válasza:
320 gb-os PS3 slim az exclusive játékok miatt!
2010. szept. 3. 18:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Jah és PS3 még 1TB vinyó is elfér, hoppá!
2010. szept. 3. 18:17
 9/10 anonim válasza:

Xbox

-Szebb grafika

-Jobb játékélmény

-Jobb joystick

-Kinect

PS3

-hardverileg erősebb

-Blu-ray

-Jobb exkluziv játékok

Nekem van mind2 és az Xbox jobban tetszik a grafika miatt.

Mellesleg a PS3 nagyon csúnya képet ad SD TV-n.A PS3 sokszor leszokott fagyni pedig még egy félév sincs hogy megvan.Xbox sosem produkál ilyeneket a Live is sokkal jobb mint a PSN.A magyar Live-hoz meg annyit hogy semmit sem ér mert csak kiválasztod a Locale-nál hogy Hungary és ennyi ugyanúgy angol lessz csak az országnál fog MO lenni.

Meg ne a szerint döntsd el hogy mit veszel hogy melyiknek jobb a joystickja hanem hogy a te igényeidnek melyik a legmegfelelőbb.

2010. szept. 3. 22:49
 10/10 anonim ***** válasza:

X-box360 volt barátomnak azt mondta többet volt javítva mint használva.Egy konzol szerelő aki szerel és árul Ps3 at és xbox360-at azt mondta hogy X-boxot már sokat látott meghalni de Ps3-at kevesebbet.Amúgy a grafika az hasonló mind a 2-készüléknél ez függ a játéktól.Én is nehezen tudtam dönteni hogy melyik legyen.De ez el vette a kedvem a x-box tól:

[link]

de mind a 2* készüléknek vannak hibái.Nekem volt Ps2-is 4évig is és semmi hibája nem volt igy Ps3-at vettem.Persze én nem azt mondom hogy jobb a Ps3 hanem csak a saját véleményemet.

2010. szept. 8. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!