Internetről nem nagyon töltögetnék + van otthon egy 1TB-s vinyó de azt mondták nem valószinü, hogy felismeri (Western Digital) + Neten néztem az árakat, de volt haol 60k volt a 4gb-s valahol meg 60 a 250gb-s, na most akkor átlagba mekkor árkülönbség van köztük?
2010. nov. 23. 19:53
1/9 anonim válasza:
Általában egy tizessel drágább a 250-es.
Ha viszont külön veszed meg ugyanazt a vinyót akkor 25 ezerbe kerül.
Szóval szerintem jobban megéri a saját winchesterével, mert az tutira jó hozzá és biztonságosan elfér a házban.
2010. nov. 23. 19:57
2/9 anonim válasza:
Igaz, hogy jobban megéri, ha alapból a 250-eset veszed, mint ha utólag vennél hozzá, viszont ha nem fogsz rá semmit másolni, akkor tök felesleges, nem?
Filmet/zenét/stb-t nem igazán lehet tárolni rajta, játékot telepíteni rá nem tudom lehet-e, de az csak egy kis extra funkció, nem kötelező másolni, hogy működjön, tehát nem igazán van sok haszna a vinyónak.
2010. nov. 23. 20:53
3/9 Fkris válasza:
Igenis van haszna!
Nem kopik el az olvasófej, nem zúg annyira játékközben a box, és nem karcolja a játékot:D
2010. nov. 23. 21:04
4/9 A kérdező kommentje:
Attól félek hogy nem használom ki a 250et. Ahol néztem ott 15el drágább a 250es és azért a fizumból nem mind1 az a 15ezer :D bár a 250re 3év garancia van a 4gigásra meg 1.
2010. nov. 23. 21:44
5/9 anonim válasza:
A 250-et lehet nem használnád ki, de hidd el a 4 gigabájt meg nagyon kevés.
Játékot alapból nem nagyon tudsz rá telepíteni, aztán letöltessz 1-2 demót és már tele is...
2010. nov. 24. 09:08
6/9 anonim válasza:
A HDD arra is jó hogy felmásold a játékokat ezzel megkímélve a olvasó fejet!(felmásolás legális)
2010. nov. 24. 17:09
7/9 A kérdező kommentje:
Nem nagyon értek hozzá, sose volt még konzolom, de azt akarod mondani, hogy telepíthetek rá játékot? Tehát usb-ről?
2010. nov. 24. 19:36
8/9 anonim válasza:
Nekem van ket konzolom (ps3 es xbox360). Vedd meg a 250 Gb-t. Egy csomo jatekhoz szukseges a hely hogy az osszes tartalomhoz hozzaferj (pl Forza 3 Ultimate Edition 3.1 Gb, Oblivion GOTY 2 Gb, Fallout 3 kiegeszitok kb 2.5 Gb, stb) es az olvaso fejet konnyu kimelni instalalassal (meg a jatekok gyorsabban toltenek). Hidd el 10000t meger hogy ne izgulj azon, hogy mennyi hely van a HDon... Nekem a 60 Gb csak 5 Gb hely maradt pedig a 360-om csak offline tehat semmit nem toltottem le (RDR, GTA 4, Mass Effect 2 Oblivion, Forza 3 mind fel van instalalva)...
2010. nov. 25. 03:27
9/9 anonim válasza:
Nem USB-ről!Egyik 576-ban olvastam hogy lehet telepíteni Xbox 360-ra a játékokat DVD lemez-ről!Ezzel megkímélve az olvasó fejet és töltési idők lerövidítése meg ilyesmik!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!