Tosh 36 kérdése:
Ért valaki a jjcc-699 es típusú poc rádióhoz? Nem tudjuk programozni.
Figyelt kérdés
2021. okt. 28. 21:34
1/9 anonim válasza:
Ennek a rádiónak több problémája is van, ami miatt nem terjedt el Magyarországon. A legfőbb probléma, hogy a 4G-t nem támogatja. A kiforratlan, bugos operációs rendszere szintúgy probléma. Arra vigyázz, hogy gyárilag rajt van a Total Control app, ha azt törlöd, utána már reménytelen bármilyen alkalmazást feltenni rá. Én sikeresen töröltem Factory Resettel, mert nem ismerte meg a SIM kártyát. Elvittem több mobiltelefon szervízbe, utána informatikushoz, senki sem tudta beüzemelni. Vissza kellett küldenem.
2/9 A kérdező kommentje:
Hello. Szintén reseteltem én is. Mindenkihez vittem, akihez csak lehetett. Az a baj hogy drága a posta franciába.
2021. dec. 12. 10:27
3/9 A kérdező kommentje:
Ksun zl10 is gagyi lehet? Vagy a hasonló kinézetű társaik!?
2021. dec. 12. 11:05
4/9 anonim válasza:
Nézd meg az értékeléseit, nem túl jók:
5/9 A kérdező kommentje:
5-3csillag???... Hát nem tudom
2021. dec. 12. 11:19
6/9 anonim válasza:
Aránylag sok 1 csillagos értékelést kapott. Van, akinek nem működött, olyan is, aki nem tudta programozni.
7/9 A kérdező kommentje:
Egyszerűt akartam, idős személynek... erre látod mi van
2021. dec. 12. 12:57
8/9 A kérdező kommentje:
Bekapcsoltam a hangra induló adást(vox) most így jó.
2021. dec. 12. 12:59
9/9 A kérdező kommentje:
Persze nem a kicsi kínai csodáról írok, bármely okosteló alkalmas
2021. dec. 12. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!