Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Youtube -ról szeretnék zenét...

Youtube -ról szeretnék zenét hallgatni AV erősítőn keresztűl. Hogyan? Többi lent

Figyelt kérdés
zene minősége szempontjábol mindegy hogy analóg vagy digitális jellel viszem át a hangot a laptopról az AV re? HDMI vs. RCA? Vagy mindegy hogy okos tv -n kersztül megy a youtube AV re vagy a laptopról? Másképp szólhat??
2021. okt. 21. 12:10
1 2
 11/18 Morzsi007 ***** válasza:

Kattanásig nyomd az optikai dugót es nem mindegy az irány sem. Ahogy már leírták, digitális jellel jobb minőséget érsz el vagyis HDMI vagy optikai, koaxiális kábellel.

Hogy TV vagy laptop, amelyiken nagyobb felbontást ,minőséget tudsz beállítani, mivel youtube-nál a hang minősége is jobb lesz 4k-s videóknál, mint a 720p esetében.

De, azt is elmondták már, hogy eleve nincs Hifi minőség a Zsutubon, így neked egy RCA is megfelel. Tidal vagy komolyabb streaminget használj, ott már célszerű digitális jelet alkalmazni.

2021. okt. 22. 08:34
 12/18 anonim ***** válasza:

Egyébként én úgy oldottam meg ezt a dolgot, hogy vettem egy 10e Ft-os Bluetooth-RCA eszközt, és az fixen rá van kötve az erősítő egyik bemenetére (szintén Denon)

Ha akarom akárki telefonjáról, vagy laptopjáról szólhat a zene. Nem kell kábelekkel szórakozni, meg a smart TV youtubejával szerencsétlenkedni

2021. okt. 22. 08:43
 13/18 A kérdező kommentje:
kb 1-2 percig tökéletes. Aztán szakadozik ,majd alig szól
2021. okt. 25. 17:15
 14/18 anonim ***** válasza:
TV -ről optikán ha mást nézel akkor jó? pl USB ről egy akármilyen filmet? Netflix? Vagy nem tudom mit használsz? Vagy sima Tv adás?
2021. okt. 25. 17:19
 15/18 A kérdező kommentje:
laptopról zene, AV erősítőre HDMI kábellel, de 1-2 perc után akadozik
2021. okt. 25. 17:22
 16/18 A kérdező kommentje:
tv hangja az jó optikain
2021. okt. 25. 17:29
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha nem küldöd sehova a hangot a TV ről a saját hangszóróján jó a hang? Mármint nem szakadozik?
2021. okt. 25. 17:32
 18/18 A kérdező kommentje:
nem a tv ről van szó. laptoprol AV erősitőre van szó. laptop szól,csak a HDMI kábellel akadozik kb 1-2 perc után
2021. okt. 25. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!