Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Youtube -ról szeretnék zenét...

Youtube -ról szeretnék zenét hallgatni AV erősítőn keresztűl. Hogyan? Többi lent

Figyelt kérdés
zene minősége szempontjábol mindegy hogy analóg vagy digitális jellel viszem át a hangot a laptopról az AV re? HDMI vs. RCA? Vagy mindegy hogy okos tv -n kersztül megy a youtube AV re vagy a laptopról? Másképp szólhat??
2021. okt. 21. 12:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
50%

Youtube -on eleve nem beszélhetünk minőségi zenéről, akkor sem ha odaírják hogy ez ilyen meg olyan HQ.

Ilyen esetben kb szerintem mindegy hogyan viszed az erősítőbe a jelet.

Erősítő se mindegy ha már itt tartunk.

2021. okt. 21. 12:29
 2/18 A kérdező kommentje:
vannak jó minőségű zenék. Denon 1908
2021. okt. 21. 12:47
 3/18 anonim ***** válasza:
Youtube-on eleve elég rossz a hangminőség (smartTV-s youtube méginkább butított minőség), de ha nem akarsz tovább rontani, akkor HDMI-n vidd át a hangot a laptopról, az erősítőben jobb DA van, mint a TV-ben, vagy a laptopodban.
2021. okt. 21. 12:49
 4/18 A kérdező kommentje:
hogyan tudom csak a hangot átvinni hdmi vel? Próbáltam már,eléggé akadozik a hang hdmi vel. Sima rca nem jó a laptop fülhallgató kimenetre??
2021. okt. 21. 13:03
 5/18 anonim ***** válasza:

Át fog menni a kép is, de a TV-t nem kötelező bekapcsolni.

Nem kéne akadoznia.

Működik RCA-val is valamilyen minőségben, csak mikor mondjuk véletlenül kicsúszik a jack akkorát durran a hangfal, hogy csak nézel, es örülsz ha nem ment szét.

Meg a fejhallgatókimenetbe bele szokott hallatszani minden digitalis zaj a gépből.

2021. okt. 21. 13:22
 6/18 Morzsi007 ***** válasza:

Youtube-ra elég egy rca analóg jel használat, mert nem túl jó a minőség. De a legjobbat úgy éred el, ha digitális jelet továbbítasz az erősítőbe és majd annak a DACja alakítja vissza a jelet analóggá. Te esetedben ez HDMI kábelt jelent. Vagy ami laptopon nem szokott lenni Toslink (optikai) vagy koaxiális digitális kimeneteket használj.

Jut eszembe a TV-ken szokott lenni optikai kimenet, az erősítőn biztos van ilyen bemenet. Ezt próbáld meg, ha már a HDMI-vel akadozik.

2021. okt. 21. 13:59
 7/18 anonim ***** válasza:

Denon az faja, de Youtube -on nincs minőségi zene. Jó hát Tv hagszóróinál mindenképpen jobban fog szólni.

Optika ahogy írták. Én is így küldöm a Tv hangját az erőlködőbe, egy malac (Marantz). Zenét azért többnyire nem Tv ről küldöm neki.

2021. okt. 21. 16:18
 8/18 A kérdező kommentje:
Tv teljesen ki van iktatva. laptop-AV. Használtam tv-AV optikaival,csak valami bibi lehetett mert néha úgy besípolt a hangfal hogy azthittem szép megy. Valszeg nem érintkezik rendesen a fény? Ezért tértem át a laptop-AV kombóra,de ott meg nagyon akadozik a HDMI vel.
2021. okt. 22. 08:04
 9/18 Morzsi007 ***** válasza:
Optikai kábel nem volt rendesen a helyén, vagy meg volt törve.
2021. okt. 22. 08:07
 10/18 A kérdező kommentje:
a tv ben eléggé lötyög sajna. egyébként mindegy a hangminőség terén hogy tv ről optikaival megy át ,vagy laptopról hdmi vagy rca kábellel az AV re?
2021. okt. 22. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!