Mien fejhalgatót ajánlanátok 50-70 ezer forint között mint zenehalgatásra és gamingra?
Az úgy nagy butaság. Attól, hogy sokat fizetsz ére, még nem lesz sokkal jobb.
Egy gaming headset-et föl-le fogsz venni, hamar elkopik a füle, letörik a mikrofonja, szóval gyorsan elhasználódik, és bár elég jó hangjuk szokott lenni alapból, azért nem ér fel egy normális stúdió fejhallgatóval, amiken viszont nincs mikrofon sajnos. Szóval én megosztanám a rászánt pénzt, és mondjuk 15-ért vennék egy gaming headset-et, a maradékból meg egy AKG vagy más márkás fejhallgatót zenére, vagy esetleg egy normális talpas mikrofont a gaming headset helyett, és azzal dumálnék.
Ráadásul azt se kéne elfelejteni, hogy a hangkártyán múlik az élmény másik fele. Hiába költesz több mint 50k-t egy jó fejesért, ha az alaplapi csatlakozóba dugod, kidobott pénz volt.
Mutatok két helyet:
Kezdj el kérdezősködni, és próbálgatni.
Én ezeket javaslom:
Ez így nagyon korrekt szerintem.
1-essel nem értek feltétlen egyet, van amiben igen van amiben kevésbé.
Valóban nem arányos az ár a minőséggel, viszont az tény hogy kevésbé kompromisszumosabb egy drágább fejhallgató ha van alatta forrás.
Mondjuk még mindig nem márka alapján veszünk fejhallgatót.
Az hogy AKG nem mond semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!