Ha tv-n nézek youtubeot akkor hogyan tudom megnyitni a kommentszekciót? Egyelőre nem találtam erre lehetőséget. Nincs is?
Ha TV-n akarsz kommentelni, azt max. úgy tudom elképzelni technikailag, hogy összekötöd egy számítógéppel, (pl. HDMI kábellel... persze ez már brutálisan függ a tévé konkrét típusától, hogy melyik mire képes és mire nem), akár asztalival, akár laptoppal, és azon gépeled meg a kommentedet, és a TV kvázi csupán csak, mint kivetítő játszik szerepet.
Én évekig így néztem egy 8-10 éves, alapjáraton még csak Netflixet tudó tévén mindent a filmezz pont eu-tól a netflixen át a hbo go-ig mindent, most ruháztam be (ölembe hullott némi pénz) egy komolyabb okostévére, ami már HBO Go-t, Amazon Prime-ot és minden mást is tud, amit egy ízig-vérig mai,2021-es okostelevíziónak tudnia kell.
Persze csodák nincsenek, 5-6 év és ez is elavul, addigra lesz 5-8-10-20 olyan streamingplatform, aminek ma még a nevét se hallottuk, és lesz 20-30-50 olyan vadonatúj funkció képminőségben, hangminőségben, ami ma még ismeretlen mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!