Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ha tv-n nézek youtubeot akkor...

Ha tv-n nézek youtubeot akkor hogyan tudom megnyitni a kommentszekciót? Egyelőre nem találtam erre lehetőséget. Nincs is?

Figyelt kérdés

2021. okt. 15. 11:46
 1/5 anonim ***** válasza:
27%
Olvasni elvileg kellene tudnod, de szerintem a tv nem gépelésre, nem tartalommegosztásra és nem tartalomkészítésre való, tehát én biztosan nem azon keresztül akarnám kommentelni a véleményem. Egész egyszerűen azért nem azon keresztül, mert a TV és a szoftverében levő kis virtuális billentyűzet nem arra való. Erre van a számítógép.
2021. okt. 15. 11:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Smart TV-n nincs kommentszekció.
2021. okt. 15. 11:59
 3/5 anonim ***** válasza:
65%

Ha TV-n akarsz kommentelni, azt max. úgy tudom elképzelni technikailag, hogy összekötöd egy számítógéppel, (pl. HDMI kábellel... persze ez már brutálisan függ a tévé konkrét típusától, hogy melyik mire képes és mire nem), akár asztalival, akár laptoppal, és azon gépeled meg a kommentedet, és a TV kvázi csupán csak, mint kivetítő játszik szerepet.

Én évekig így néztem egy 8-10 éves, alapjáraton még csak Netflixet tudó tévén mindent a filmezz pont eu-tól a netflixen át a hbo go-ig mindent, most ruháztam be (ölembe hullott némi pénz) egy komolyabb okostévére, ami már HBO Go-t, Amazon Prime-ot és minden mást is tud, amit egy ízig-vérig mai,2021-es okostelevíziónak tudnia kell.

Persze csodák nincsenek, 5-6 év és ez is elavul, addigra lesz 5-8-10-20 olyan streamingplatform, aminek ma még a nevét se hallottuk, és lesz 20-30-50 olyan vadonatúj funkció képminőségben, hangminőségben, ami ma még ismeretlen mindenhol.

2021. okt. 15. 13:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem akartam kommentelni, csak kommentet olvasni. Feltételeztem, de ezekszerint rosszul, hogy ha a youtube keresőjébe tudok írni, akkor a kommentszekcióba is lehet. De még egyszer mondom, nem írni akartam, csak megnyitni. De ha nincs, hát nincs. Ezért nem kell nekem ugrani. :)
2021. okt. 15. 14:39
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nincs. Talán egyszer majd megoldják.
2021. okt. 15. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!