Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi történt az instagrammal?...

Mi történt az instagrammal? Nem küld kódot és nem fogadja el.

Figyelt kérdés
Az van, hogy tegnap este küldött az instagram egy biztonsági kérést, ami szerint küldenek nekem az adott telefonszámra kódot, amit megadok. Nos, megadtam, viszont nem jött egyetlen sms sem. Többször is próbáltam újat kérni, végül odáig jutottunk el, hogy már nem is reagál, ha telefonszámot adok meg. Oké, mondom, ma úgy gondoltam csinálok egy másik profilt. Itt is kért kódot, ami e-mailen keresztül jött, és az meg is érkezett. Aha, viszont mikor beütöttem a számkombinációt, akkor azt írta ki ,hogy sikertlen kísérlet, próbálja újra. Most tényleg meggajdult az insta, vagy csak én vagyok ilyen peches?

2021. okt. 14. 15:35
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!