Tudnátok segíteni? Történt valami az instagrammomal. A többi lent.
Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy megnyomom a követés gombot, és nem jelenik meg az hogy bekövettem. Ugyanazt, ugyanúgy adja ki mintha nem nyomtam volna meg a követés gombot. Ahányszor megnyomom, annyival több követőt ír ki az illetőnek, de ha frissítem visszaugrik az eredeti szám.Ki tudok követni akárkit, de bekövetni senkit. Esetleg valaki tud valamit javasolni erre?2018. máj. 7. 20:51
1/3 anonim válasza:
Nekem torolte az alkalmazas a kepeimet,a szerkesztok rontottak el igy
2/3 anonim válasza:
Túl sok embert követtél be, és megbüntettek. Én is jártam így. 2 napig ne kövess senkit se, mert ha folyton nyomkodod a követés gombot hosszabodhat a büntetés is.
3/3 anonim válasza:
Most van olyan h megkell adnid az eletkorod es ha 18 alatt vagy torlik az oldaladat/kepeidet....Nekem ezt vagy 4x feldobta de nem foglalkoztam vele es most rudtam meg ezt az egeszet es mar sehol se adja ki es most nemtudom h most mi lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!