Mit gondoltok a Xiaomi eszközökről ?
Figyelt kérdés
Telefonokban nem annyira rosszak de láttam , hogy van nekik mindenféle cuccuk a porszívótól a Routetekig sok minden. Szerintetek ezek gagyi cuccok vagy jók ?2021. okt. 6. 09:31
1/6 anonim válasza:
A telefonból kiindulva a jó minőségtől messze lehetnek
3/6 anonim válasza:
Annyit érdemes tudni róla hogy nem ők gyártják a telefonokat leszámítva. Minden terméküket másik gyártó gyártja Xiaomi logóval.
Szóval termékenként vizsgálnám.
Mivel kínai én nem veszem meg, ezt tudom javasolni mindenkinek. Egyes termékeik elég jók mások nem annyira.
4/6 anonim válasza:
A roborock porszívók jók ebből 2 van itthon tökéletes, de még csak 2 éves.
A digit homerojuk is jó minden szobában van mert onnan vezérlem a fűtést jó.
A 12 ezres ax router meg új nekem de jónak tűnik.
Más az nincs ha jól rémlik :)
5/6 anonim válasza:
Csak a monitorom Xiaomis, de imádom :)
Játékon kívül még rajzoláshoz használom (tehát fontos a jó felbontás és a szép színek) és tökéletesen elégedett vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!