Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Lehet kapni fél pár vezetéknél...

Lehet kapni fél pár vezetéknélküli bluetoothos headsetet?

Figyelt kérdés
Valószínűsítem hogy nem lehet kapni ilyet, de egy kérdést gondoltam megér, lehet csak én nem tudok róla. Volt egy bluetoothos vezeték nélküli headsetem de a fél párja kiesett a fülemből, elhagytam és sajnos nem lett meg.
2021. szept. 27. 17:59
 1/4 anonim ***** válasza:
71%

Nem.

Akkor a másik fele is kuka. Gyárilag csak egymással működnek, egy másik féllel nem fog.

2021. szept. 27. 18:04
 2/4 anonim ***** válasza:
71%
Nem lehet venni sajnos.
2021. szept. 27. 18:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát Appleéknél lehet pótolni az egyik felét az Airpodsoknak. Kell egy másikat szerezni (konkrétan az Appletől is lehet venni csak egy jobb vagy bal fülest), bedobni a bölcsőbe egy reset és működik.

A tiéd milyen típus? Lehet hogy azt is lehet.

2021. szept. 27. 20:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Na ezért nettó hülyeség a két darabos füles. Marha könnyű elhagyni és akkor cseszheted. Nem értem, miért zavar bárkit az a kis vezeték, ami összeköti a két fülest a rendes headsetek esetében...
2021. szept. 28. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!