Létezik olyan hangfal, amire csak telefonnal lehet rácsatlakozni?
Ezek szerint igen. Mert vettem egy Akai Bluetooth-os hangfalat, ami a telefonomra simán rácsatlakozik, a tabletemre meg nem akar az Istennek sem. Csak karikázik-karikázik-karikázik aztán elfárad és kiírja, hogy "Nem lehet csatlakozni az (készülék azonosító neve) eszközre. Lehetséges okok:
- A Bluetooth ki van kapcsolva
- A készülék másik eszközre csatlakozik
- Súgó
Be van kapcsolva a Bluetooth, a telefonomon ki van kapcsolva, és a készüléken is folyamatosan nyomkodom a Bluetooth gombot
Semmi köze ahhoz hogy hangfal vagy sem.
A bluetooth egy szabvány, benne egy rakás szolgáltatással.
Akor tud kapcsolódni két eszköz, ha kompatibilisek (a magasabb verzió kompatibilis az alacsonyabbal, fordítva nem, nem tudom milyen telefonod van és milyen bluetooth verzió van rajta) és támogatják ugyanazokat a szolgáltatásokat.
Ha nem megy, akkor nem tudsz mit tenni.
Esetleg cseréltesd ki, lehet hogy csak ez az egy ilyen defektes.
A tablet bluetooth menüjében szerepel az Elérhető készülékek listájában szerepel?
Egyébként milyen megfontolásból nyomkodod Folyamatosan a bluetooth gombot? Vagy egyszer kell, esetleg hosszan, vagy egyáltalán nem kell. De folyamatosan nyomkodni biztos, hogy értelmetlen.
Az én hangfalam nem hajlandó más eszközhöz csatlakozni, amíg meg nem nyomom rajta a play gombot hosszan.
Ekkor csipog egyet és a Bluetooth LED villogni kezd rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!