Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Létezik olyan hangfal, amire...

Létezik olyan hangfal, amire csak telefonnal lehet rácsatlakozni?

Figyelt kérdés

Ezek szerint igen. Mert vettem egy Akai Bluetooth-os hangfalat, ami a telefonomra simán rácsatlakozik, a tabletemre meg nem akar az Istennek sem. Csak karikázik-karikázik-karikázik aztán elfárad és kiírja, hogy "Nem lehet csatlakozni az (készülék azonosító neve) eszközre. Lehetséges okok:

- A Bluetooth ki van kapcsolva

- A készülék másik eszközre csatlakozik

- Súgó

Be van kapcsolva a Bluetooth, a telefonomon ki van kapcsolva, és a készüléken is folyamatosan nyomkodom a Bluetooth gombot

2021. szept. 26. 09:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Semmi köze ahhoz hogy hangfal vagy sem.

A bluetooth egy szabvány, benne egy rakás szolgáltatással.

Akor tud kapcsolódni két eszköz, ha kompatibilisek (a magasabb verzió kompatibilis az alacsonyabbal, fordítva nem, nem tudom milyen telefonod van és milyen bluetooth verzió van rajta) és támogatják ugyanazokat a szolgáltatásokat.

Ha nem megy, akkor nem tudsz mit tenni.

Esetleg cseréltesd ki, lehet hogy csak ez az egy ilyen defektes.

2021. szept. 26. 09:38
 2/5 A kérdező kommentje:
A telefonom Huawei p20 lite, a tabletem pedig Huawei Mediapad T3 10
2021. szept. 26. 09:41
 3/5 anonim ***** válasza:

A tablet bluetooth menüjében szerepel az Elérhető készülékek listájában szerepel?

Egyébként milyen megfontolásból nyomkodod Folyamatosan a bluetooth gombot? Vagy egyszer kell, esetleg hosszan, vagy egyáltalán nem kell. De folyamatosan nyomkodni biztos, hogy értelmetlen.

2021. szept. 26. 09:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyébként nem létezik. Abból hogy azzal az 1 tablettel nem kapcsolódik össze, abból nem következik semmi több.
2021. szept. 26. 09:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Az én hangfalam nem hajlandó más eszközhöz csatlakozni, amíg meg nem nyomom rajta a play gombot hosszan.

Ekkor csipog egyet és a Bluetooth LED villogni kezd rajta.

2021. szept. 26. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!