Van két front, és egy center hangszóróm (csak két vezeték "lóg ki"házimozihoz. Hogyan tudom beüzemelni őket, ha DVD lejátszóval szeretném hallgatni. Esetleg, ha más nem is, akkor a laptopomra hogyan tudom mind a hármat rácsatlakoztatni?
Figyelt kérdés
2012. szept. 28. 16:12
1/3 anonim válasza:
Szia
A dvd lejátszó erősítős ? Mert erősítő mindenképpen kell.
A laptop és a dvd közé jack - rca kell.
2/3 A kérdező kommentje:
Szia! Köszi a választ.A laptopot nem feltétlen akarom összekötni a dvd-vel,csak ezeket a ...hangszórókat szeretném már hallani...:)Mindegy hogyan,ha esetleg a tv-re rá lehet nyomni valahogy,az is jó lenne,de már belezavarodtam az egészbe:)
2012. szept. 29. 15:38
3/3 anonim válasza:
Szia, mint írtam erősítő mindenképpen kell, egyszerűen nem lehet kikerülni, vagy, hogy gondoltad ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!