Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hol és mennyiért lehet kicseré...

Hol és mennyiért lehet kicserélni a crossfadert?

Figyelt kérdés
Keverőmben recseg a crossfader így cserélni kéne, hallottam olyat, hogy én is kitudom cserélni, de nem találtam róla semmit. Mennyiért lehet venni bele újat/kicserélni? Esetleg más ötlet? Jaytec DJM-3 keverőm van.
2010. aug. 31. 21:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Az összesben ugyanaz a gyártmány van. Elvileg a hossza számít. Rendelj vmi elektronikai oldalról egy kis elektronikai ismeret és egy rendes forrasztó páka kell csak a cseréhez
2010. szept. 1. 21:02
 2/3 anonim ***** válasza:
www.zaj.hu és hivd fel öket bisztos hogy segitenek
2010. szept. 2. 13:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem anno Behringerben kellet cserélni az olyan 4-5000-ft volt.Amúgy nem hinném hogy az összesben ugyan az van.Lásd Behringer vs Pioneer dj keverőkhöz hogy menyibe kerül a Pioneerben drágább de évtizedkel többet bír! De sajnos az nem jó bele.
2010. szept. 8. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!