Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Vásároltam egy új Lenovo...

Vásároltam egy új Lenovo laptopot, és elsötétedik a képernyő de miért?

Figyelt kérdés
Vásároltam egy új Lenovo Ideapad Gaming 3 laptopot, alapjáraton nincs baj vele..gyors teszi a dolgát, de valamiért egy idő után ha elkezdek játszani elsötétedik a kép, de ha jól megfigyelem nem kapcsol ki a monitor, hanem mintha levenné magától csutkára a fényerőt, erre úgy jöttem rá, hogy rávilágítottam vakuuval. volt windows alaphelyzetbe allítás, az se oldotta meg a dolgot, tettem alá hűtést az sem..igazából ha leveszem töltőről akkor nem jelentkezik a baj, de ebben nen vagyok 100%. Elmeletileg minden illesztőprogram a helyén, Windows Update pipa. Esetleg ti nem tudtok ilyenre valami megoldast, vagy ti talalkoztatok hasonlo problemaval?

#Lenovo #Gaming #gamer laptop #laptop #Elsotetedik a kepernyo
2021. szept. 18. 09:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha van hozza BIOS frissites akkor ratolnam es megneznem hozott-e pozitiv valtozast. Egyeb esetben pedig mehet vissza gariba.
2021. szept. 18. 09:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Volt rá, szölt is hogy szedjem le, ezt megtettem ugye mielott hasznalatba vettem, javulast nem hozott. Igazabol meg tesztelem, tolto nelkul nem dobta ki a fekete kepet. Most raktam hozza megegy ventit+ volt egy olyan beallitas, hogy takarekos uzemben sotetedjen el a kepernyo, azt kikapcsoltam, de szerintem nem azzal volt a baj, mivel 70%-on volt a gep..lehet megis tulmelegszik..tanacstalan vagyok kicsit..
2021. szept. 18. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!