Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért ilyen a hdmi vel a kép?

Miért ilyen a hdmi vel a kép?

Figyelt kérdés
Sziasztok van egy régi Valami LG plasma tv hibátlanul működik. Viszont nekünk a telekomnál van ilyen beltériegységünk amire rá kell kötni a tv-t. Scartal működik tökéletesen viszont hdmi nél a fele képernyő zöld. Régebben nem volt rendesen belecsavarva a talpába a csavar és leesett 1 m magasrol nem lett semmi baja (szerencséje) mi lehet a probléma?

2021. aug. 23. 21:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

"nem lett semmi baja"

Pedig eléggé úgy tűnik, hogy lett, csak nem vettétek észre, mivel nem használtátok.

2021. aug. 23. 22:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Másik kábellel nézted?
2021. aug. 23. 22:40
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen néztem 3-al is mozgatásra sem változik viszont másik tv vel meg működik
2021. aug. 23. 22:42
 4/9 A kérdező kommentje:
Pedig a leesés után még működött
2021. aug. 23. 22:44
 5/9 anonim ***** válasza:
64%
Mi a probléma egyébként most? Ha scartal tökéletesen működik, miért akarsz hdmi-re váltani? (nem igazán vágom mi a scart)
2021. aug. 23. 22:54
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ismét egy önmagát megválaszoló kérdés! Szeretem az ilyent. :D

"mi lehet a probléma?"

"a fele képernyő zöld"

mert "leesett 1 m magasrol" mert "nem volt rendesen belecsavarva a talpába a csavar"

2021. aug. 24. 00:42
 7/9 Morzsi007 ***** válasza:
A TV más eszközzel (pl laptop, pc) működik normálisan HDMI bemenetet használva?
2021. aug. 24. 06:40
 8/9 A kérdező kommentje:
Sajnos utolsó ezt nem tudom a laptopomon nincs hdmi port. Viszont a többinek üzenem leesés után működött a hdmi része . Ja és azért akarok scartrol hdmi re váltani mert sokkal könnyebben kimozdul a scart csatlakozóbol a kábel. És utána pirosas a kép ezért akartam
2021. aug. 24. 08:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Aki nemtudná mi a scart [link]
2021. aug. 24. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!