Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Lehet csatlakozni wifire kód...

Lehet csatlakozni wifire kód nélkül, úgy hogy még nem csatlakoztam rá soha?

Figyelt kérdés
Szóval úgy szeretnék egy wifire csatlakozni hogy nem tudom a kódot és soha nem is csatlakoztam rá...ez lehetséges számítógépen keresztül? Valami Parancssorral? Vannak fent videók, de egyik sem olyan ami ismeretlen wifi lenne, hanem már volt egyszer rá csatlakozva.

2021. aug. 21. 20:44
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Persze. open-the-backdoor az utasítás. Ugyanolyan mint a bankautomatáknál az infinite credit utasítás.
2021. aug. 21. 20:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem lehet ilyet, hisz a jelszónak pont az a lényege, hogy azok az emberek, akik nem tudják, ne tudjanak csatlakozni a Wifi hálózatra.

Egyébként ez úgy működik, hogy ha egy wifi hálózat jelszavát egyszer megadod (Telefonon, számítógépen, tv-n, teljesen mindegy), akkor azt ő elmenti, és szükség esetén automatikusan beírja, hogy neked ne keljen.

2021. aug. 21. 20:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Most komolyan semmivel nem lehet megtudni?
2021. aug. 21. 20:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy nem lehet!

Csak meg kell kérdezni a Wifi hálózat tulajdonosát, és ő vagy megadja, vagy pedig nem.

Ilyen egyszerű.

2021. aug. 21. 20:58
 5/8 anonim ***** válasza:
hashcat
2021. aug. 21. 21:18
 6/8 anonim ***** válasza:
2021. aug. 21. 21:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha sajátod a router. Akkor annak a házán ott van a kód.
2021. aug. 21. 21:49
 8/8 anonim ***** válasza:
7 nem biztos. Viltam ilyan szolgáltatónál, ahol üzembehelyezéskor te adsz jelszót a fritz boxnak. Vagy ha üzembehelyezel magadnak egyet és elfelejted a jelszót, akkor nagyreset, aztán lehet felépíteni újra a hálózatot.
2021. aug. 21. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!