Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Aktív vagy passzív rendszer...

Aktív vagy passzív rendszer zenére?

Figyelt kérdés

Az alábbi rendszereket néztem ki:

Yamaha R-N602 + Monitor Audio Bronze 100 6G Hangfal

[link]

+

[link]

360.000 Ft-ból jönne ki.

Vagy egy aktív rendszer:

Edifier Airpulse A300Pro

[link]

Jelenleg 420.000 Ft, de volt már akcióba 350.000 Ft-ért, kivárnám hátha lesz annyi, nem hiszem, hogy sokan vennék, szóval várható, hogy lesz akcióban.

2021. aug. 20. 11:22
A kérdező szavazást indított:
Yamaha erősítő és Monitor Audio passzív rendszer
Edifier Airpulse A300Pro aktív rendszer
 1/5 anonim ***** válasza:
25%

Ennyi pénzért már egy fél diszkóra való 2 Kilówattos rendszert kapok,,,azt nem győzöm lehalkítani,hogy ne szedje le a cserepet a háztetőn....

Ezek a kis xarok annyira nem szólnak szépen,hogy ennyit érjenek !

Akkor inkább már a két kilówattos cucc,,,mert ott legalább kivisz a huzat a szobából ha megküldöm...

2021. aug. 20. 14:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Az aktív rendszert felejtsd el ebben az árkategóriában!

Az a Monitor Audio Bronze + Yamaha sem a legjobb választás.

360.000 Ft-ból nem jönne ki! Kell még egy minőségi hangfalkábel, és minőségi optikai kábel is, gondolom a tv/médialejátszó lesz a forrás.

Írj egy maximum keretösszeget és mutatok neked pár variációt, hogy mit lenne érdemes. Illetve mi lesz a forrás? Mekkora a szoba? Hol helyeznéd el ezeket az állványos hangfalakat? Ezeket állványra tenni lenne értelme, az még + 30-40 ezer forint.

2021. aug. 21. 12:50
 3/5 A kérdező kommentje:

Hello!

Állványom van, hangfalkábelem és optikai kábelem is van Inakustik márkából.

Optikai kábelről fog szólni. Először médialejátszóról, majd később laptopról. 25nm a szoba . Köszi.

A Yamaha és Monitor Audio miért nem jó?

2021. aug. 21. 15:04
 4/5 anonim ***** válasza:

25 m2-es szobába inkább álló hangfal lenne a javasolt.

Tehát ha jól értem akkor a keretösszeg 350.000 Ft körüli.

Ezeket javasolnám inkább:

[link]

[link]

[link]

[link]

Az általad választott Monitor Audio és Yamaha is jó lehet, ízlés kérdése, de én inkább az ELAC-ot és a Cambridge Audio erősítőt választanám.

2021. aug. 21. 17:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Akkor még marad pénz egy jobb hangfalkábelre: QED XT40i legalább vagy QED Signature Revelation (ez már jobb, ennél jobb nem is kell ehhez a szetthez).

Illetve még QED Performance optikai kábelt javasolok, tudom kicsit drága, de hallható volt a különbség. Előtte egy 7000 ft-os Inakustik kábelt használtam.

2021. aug. 21. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!