Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért nem működik az instagram...

Miért nem működik az instagram komment szekció rendesen?

Figyelt kérdés
Egy poszt alatt ha kommenteltem és jött rá reakció, az értesítésekben szimplán rákattintottam az új kommentre, behozta a kommentet, és lehetett kattintani hogy korábbi kommentek, láttam mások kommentjeit a threadben és teljesen normálisan működött. Most néha megjeleníti csak az én kommentem, néha a kommentemet nem egy másik komment alatt, hanem magában önálló kommentként látom, ha rámegyek az értesítésre akkor látok kb 10 kommentet összesen, de ha kikeresem az oldalt és a posztot és úgy megyek be a komment szekcióba, akkor már több mint 50 hozzászólást látok. Teljesen bugos az egész és borzasztó idegesítő, mert törölni se tudom. Ez csak nekem ilyen vagy másoknak is? Elmúlt egy két hónapban ilyen rossz
2021. aug. 17. 07:51
 1/2 anonim ***** válasza:
73%

Buggos. Ugyan ezzel küzd sok más social app.

Egyszerűen minek oldanák meg tesznek rá.

2021. aug. 17. 08:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem. Tehát akkor ezzel a jelenséggel instán nem egyedül vagyok?
2021. aug. 17. 15:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!