Alap Playstation 4?
Figyelt kérdés
Megéri még ezt a sima PS4 et megvenni? Alap változat , 500GB. Addig tervezem ameddig nem jutok hozzá az 5-höz utána menne öcsémnek.2021. aug. 4. 23:05
1/9 anonim válasza:
slim vagy fat? használt?
fatot felejtsd el
slimből jobb lenne 1 terás, ha fullHD elég, akkor teljesen jó
jóval csendesebb mint a pro
2/9 anonim válasza:
Neked megéri, hogy játszani tudj amíg nem lesz ötösöd?
Mondjuk, ha én vennék, akkor pro alá nem adnám. De nekem van ötösöm, így nem kell négyes. Ha ötösre fájna a fogam, akkor meg négyesen nem is gondolkodnék, ahogy nem is gondolkodtam.
Csak rajtad múlik, hogy neked megéri vagy sem.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszöntem a válaszokat :).
2021. aug. 5. 11:01
4/9 anonim válasza:
Simán megéri a sima PS4, de abból inkább a slimet vedd.
5/9 anonim válasza:
Nekem PS4 Fat-em van, és semmi bajom nincs vele…habár az 500GB az nagyon kevésnek bizonyult. Kb. 3 nagyobb kaliberű játék és ennyi. Mert az 500ból csak 300GB- enged megpakolni. És ha most leszedsz egy warzone-t meg mondjuk egy Red dead 2-t akkor kapásból kevesebb mint 100GB marad. Ezt leszámítva szerintem addig ameddig nincs PS5 bőven jó. A hangosságával azért vitatkoznék mert oké, nem a legcsendesebb de ha pl. fülessel játszol (mint én is) akkor ez a probléma ki is van lőve. Nekem 3 éve megvan és szeretem nagyon. Jó persze ha nagyon a grafikára mész akkor pro-t kell venni a 4k miatt. Az 500GB-ot egy külső vinyóval bővítettem. De a belső tárhely bővítése is gyerek játék. 3 csavar és a garancia is marad, mert nem kell megbontani a gépet! Ja még annyi hogy én használtan vettem pesten a platinum shopba akkori áron használtan 50k-ért. Ês 3 éve használom napi szinten… Szóval szerintem megéri.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, közben vettem egy PS4 et :D még annyi, hogy tudnál ajánlani esetleg SSD t , ami jó lehet a gépbe? :)
2021. aug. 13. 21:59
7/9 anonim válasza:
Előző vagyok. SSD-t nem ajánlok PS-be mert nem fogsz észlelni semmi változást. Annyi hogy 3 másodperccel gyorsabban töltenek be a játékok. Ennyi. De ha nekem nem hiszel, nézz összehasonlító videókat. És azért az SSD jóval drágább mint a HDD ha jót akarsz venni. Én a WD blue HDD-t ajánlom! Ár/érték arányban az egyik legjobb. 15.000Ftba mozognak az 1TB-osak. De ha nagyon SSD-t akarsz akkor ugyan ez a WD blue, csak értelem szerűen az SSD típus. Az 35.000Ft. De nem éri meg szerintem mert dupla annyiba kerül, és nem tapasztalható nagy változás.
8/9 anonim válasza:
Ja és arra figyelj hogy laptop vinyó legyen. Az egyik haverom beszopta a rendelést. :D (2.5”)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!