Mi a külömbség a jbl 2 oldala (membránja) között?
Figyelt kérdés
Az eggyik oldalán a jbl logó van a másikon pedig 1 felkiáltojel miért?2021. júl. 26. 15:01
1/14 Szirty válasza:
Mindkét oldala egyforma, de főleg a másik.
2/14 A kérdező kommentje:
Most mivan😅 mi főleg a másik?
2021. júl. 26. 16:29
4/14 Szirty válasza:
"Most mivan"
Bennem is ez merült fel amikor a kérdésed elolvastam.
Javaslom kicsit jobban írd le mit is szeretnél kérdezni és az miféle JBL-re vonatkozik.
5/14 anonim válasza:
Mármint az xtreme 2 ugye? Igen,nekem az van,az egyik passzív radiátoron a jbl logó,a másikon egy felkiáltójel látható.
6/14 Szirty válasza:
Nem érti mi az a passzív radiátor...
7/14 anonim válasza:
Nem csak az Xtreme 2-n, több JBL-en is így van, például a Charge 4-en és Flip 5-ön is!
Biztos a JBL akkor még így találta érdekesebbnek a design-t, és csak mára tértek át inkább a szimetrikusabb variánsra, amikor mindkét oldali membránon csak a felkiáltójel van.
8/14 A kérdező kommentje:
Nemtudok fogalmazni bocsi. Arra ertem hogy a membrán ami mozog ütemre stb az eggyikoldalán miert felkiáltó jel van a masikon meg miért jbl logo. Ninden jbl en van nem csak az xtreme on
2021. júl. 27. 18:13
9/14 A kérdező kommentje:
Na arrol beszélek amiről az utolsó irt! Akkor csak a dizájn miatt van úgy? Nincs külömbség a 2 oldal között?
2021. júl. 27. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!