Lex01 kérdése:
LG Oled TV-mbe beleégett a tálca (Windows). Ki lehet valahogy szedni belőle vagy így jártam?
Figyelt kérdés
2021. júl. 24. 18:22
11/16 A kérdező kommentje:
Hát jó :D
2021. júl. 24. 19:34
13/16 xKakashix válasza:
hát mostmár késő, de a közeljövőben rejtsd el a tálcát és nem lesz ilyen gondod :D
14/16 A kérdező kommentje:
Már rejtettem igen meg képernyőkímélő 1 perc után. Felhyvtam az LG-t és mondták, hogy beégésre van +1 év kiterjesztett úgy, hogy nagy pacsi a kolegának.
2021. júl. 27. 09:27
15/16 xKakashix válasza:
a tv-n is legyen bekapcsolva a beégés elleni védelem, azt is csekkold le, pixel eltolás illetve időközönkénti pixel tisztítás vagy frissítés nem tudom pontosan mi a neve
16/16 A kérdező kommentje:
Na már hívott is a forma, hogy megrendeli az új kijelzőt és jön cserélni. Ilyet nem találok a menüben amit írsz. Csak pixelfrissítés van de ahhot ki kell kapcsolni a tvt és elvan magának 1 órán keresztül.
2021. júl. 27. 16:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!