Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szíj problémája lehet a hifi...

Szíj problémája lehet a hifi tálcájának?

Figyelt kérdés

Nem jön ki rendesen meg be se csukodík, meg van hogy magától ki és be csukodík. Szijat meg takarítóttam alkohollal de pár percig jó volt, aztán újra elkezdte, egy darabig nem használtam és működik egy darabig aztán megint rossz lesz.

Én szerintem a szijjal nem lehet gond mert akkor nem működödne egyáltalán.

Még próbáljam befőttes gumival?

2020. aug. 1. 14:28
 1/8 anonim ***** válasza:

Megnyúlt a szíj, cserélni kell. A befőttes gumi nem sokáig fogja bírni, néhány alkalom és elszakad.

Lehet kapni gumiszíjakat, keresgélj a neten. (üzlet, szervíz, bontó stb.)

Pl.: [link]

[link]

2020. aug. 1. 18:15
 2/8 anonim ***** válasza:
...esetleg, itt is: [link]
2020. aug. 1. 18:35
 3/8 A kérdező kommentje:

Volt szervizben elég sokáig de nem tudták meg csinálni, azt is mondták szenvedtek vele és nincs hozzá alkatrész, de láttam a tálca oldala is kapott zsírt.

De hogyhogy mostanában már működik mikkor meg tisztítottam?

Gondoltam arra is hogy bele rakom a szíjat alkoholba pár percig áztatom benne.

2020. aug. 1. 20:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Egy kicsit feszes szíj kell rá-réginél biztosan, de ha picivel még feszesebb lesz, akkor nem működik-lefogja a motort.

Nagyon ritka eset, hogy a motor már elfáradt-csere.

A ki s be járása a tálcának magától végálláskapcsoló kontakt hiba...ennyire tufák a szervizek...jóságos ég...

2020. aug. 1. 21:05
 5/8 A kérdező kommentje:

A rossz szíj okozhat gondot a hifiben?

Pl: nem kapcsol be többet stb?

Vagy így is lehet használni?

De miért ilyenek a szervizek?

Régen más szervizbe jártam cuccommal de nem tudták be állítani egy magnómat amin futnak az LP felvételek.

2020. aug. 1. 21:49
 6/8 anonim ***** válasza:
58%
A cd tálca mozgásában.
2020. aug. 1. 21:57
 7/8 A kérdező kommentje:
Ezek mitől lehetnek a CD résznél? A váltó CD gombok nem működnek vagy csak meg forgassa a tányért és az open gomb is csak meg forgassa a 3 CD váltó tányért, de ha megfelelően működik a tálca akkor jól működnek a gombok is.
2020. aug. 2. 14:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Na igen a szervizeket messziről kerülöm, mert amit én megtudok javítani azt megcsinálom.
2020. aug. 9. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!