Angliai magyarok, akinek van UPC-je sikerült átállnia a THOR műholdra?
Figyelt kérdés
Érdekelnének a részletek. Mekkora tányérral sikerült? Milyen a jelerősség? Borult időben van jel? Fontos lenne tudnom, hogy érdemes-e foglalkoznom a forgatással vagy küldjem haza az egészet, mert hamarosan annyi lesz az astrának.2010. aug. 27. 23:42
1/6 anonim válasza:
nem biztos, hogy menni fog:
2/6 A kérdező kommentje:
Erre már én is rájöttem! Azért keresek most valakit akinek már érdembeli tapasztalata is van. Egy jó nagy tányérral elvileg működnie kell, de ez csak elmélet. Olyan választ várok amivel kezdeni is lehet valamit.
2010. aug. 28. 00:18
3/6 anonim válasza:
akkor legalább azt árud el, hogy hol vagy... há már a többire rájöttél...
4/6 A kérdező kommentje:
Horshamben vagyok. Azt már megnéztem, hogy beleérek-e a Thornak a sugarába és jelentem igen :) a sárgás részében elvileg benne vagyok. De szeretnék egy tapasztalt válaszadóval beszélni aki már nézi is róla a TV-t :)
2010. aug. 28. 14:58
5/6 A kérdező kommentje:
Szóval senki?
2010. szept. 1. 11:22
6/6 anonim válasza:
Szia.
Mi lett,sikerült beállítani??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!