Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Melyik az a legolcsóbb tablet,...

Melyik az a legolcsóbb tablet, amelyiken akadás nélkül futnak MOBA játékok?

Figyelt kérdés
Most a LOL: Wild Rift-re vagyok rákattanva, de korábban ment az AoV, MLBB és a Vainglory is. A telefonomnak 5,5-es kijelzője van, jó lenne valami nagyobb készüléken játszani.

2021. júl. 17. 09:17
 1/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

nem igazan kell hozza eros

most milyen a mobilod es mennyi van ujra?

2021. júl. 17. 13:28
 2/6 A kérdező kommentje:

Egy 3 éves Huawei P10 Plus, ezen elszaladgálnak korrekten. Csak alig tudom néha kivenni minimapen a lényeget, mert kicsi.

Nem szeretnék túl sokat áldozni tabletre, azért is tettem így fel a kérdést, hogy melyik lenne a legolcsóbb, amin már élvezhetőek lennének ezek a játékok.

2021. júl. 17. 13:58
 3/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Ja ezen van a hangsuly valahogy tablet kiesett fejembol

[link]

hat en ilyesmit inkabb hasznosabbnak tartanak a jovoben

kerdesedtol fuggetlen

mert meg nem erintosek se nagyon vannak

vagyis egy hordozhato kijelzo

mini monitor type c rol mukodve onmagaban telohoz vagy barmihez

tabletben tobb minden van es azokat is meg kell fizetni

bar lehet valahogy oszekotheto lenne ketto hogy erintokijelzonek hasznald tabot mikozben az eros mobilodon fut jatek

csakhat tul oreg nem a legidealisabb hardverileg szoftverileg

es type c sem artana ennek eselyehez

2021. júl. 17. 14:14
 4/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

[link]

vagy igy

bar biztos valamennyi krsest okoz (akadas lassulas, szagatas) ha nem kabelel van hanem vezeteknelkul

de gepektol fugg vegulis ha eleg jok

2021. júl. 17. 14:19
 5/6 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

en amit olcsonak tartanak az 40 koruli

de ennyiert erre a celra nem latok erdemest es nem is 10 colosak amik jobbak es hat 8 colos az meg nem sokkal nagyobb egy mobiltol

2021. júl. 17. 14:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Ez a screen mirroring nem is tűnik rossznak, van egy ezer éves ócska tabletem valahol. Csak tényleg nem mindegy, mekkora késéssel reagál.
2021. júl. 17. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!