Melyik az a legolcsóbb tablet, amit még érdemes megvenni egyszerű felhasználásra? (bővebben a kérdésben)
Egy idősebb családtagnak gondoltam egy tabletet venni, hogy ismerkedjen vele. Nem rajong az új technikákért, de számítógépe van, és úgy gondolom egy tablet megkönnyíthetne neki bizonyos dolgokat.
Mivel idős ember, ezért játékra nem fogja használni, leginkább böngészésre, esetleg youtube videó megnézésére, skype-ra, ilyen alap dolgokra (ezeket wifin).
Egyelőre nem tudom, bejön-e majd neki a tablet, ezért azt gondoltam, hogy megvenném a a legolcsóbb még használhatót, aztán ha esetleg nagyon rákap, akkor kap majd egy jobbat.
Melyik a jelenleg piacon levők közül a legolcsóbb tablet, ami még elfogadhatóan elvinne ilyen alap funkciókat?
Megnézem ezeket, köszi. A használat is jó ötlet, eszembe sem jutott, pedig egy tablet esetén, ha nincs megtörve vagy hasonló, akkor felteszem nem nagyon számít, hogy régi.
Esetleg az akku lehet szempont, hogy milyen állapotban van, illetve cserélhető-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!