Vettem egy új hifi rendszert, de a mélynyomó nem szól?
Az lenne a problémám, hogy vettem egy új hifi rendszert az autómba. Új rádió, 4 új hangszóró, 2 erösítö, egy mélynyomó stb.
Az elözö rádióval nagyon jól szólt, de most FORRÓ az erösítö, a mélynyomó ALIG szól, alig lehet hallani,amikor ezelött majdnem levitte a fejem.
Vettem egy új akkumulátort is tegnap mert lemerült az elözö.
Mi lehet a probléma? A rádión magában is engedélyezve van a mélynyomó.
Mélynyomó: RENEGADE RXV 1200
Erösítö: Crunch GPX600.2
Rádió: kenwood kmm-bt356
Ha még nem tetted, regelj ide. Ők tuti segítenek.
hobbielektronika.hu
Igen !
Méghozzá hídkapcsolásban !
Ugye mivel az egyik végfok kapja a jelet,és dolgozik szépen,de a másik meg csak alap helyzetben van,és a működő végfok meg szépen rádolgozik a nyugalmi helyzetben lévő végfokra.
Ezért szoktam mondani,hogy mélynyomóhoz inkább monoblokkot vegyetek !
Mivel ott a bemenő sztereó jel már eleve össze van keverve egy csatornára,és az megy a végfokra.
Ott nincs ilyen hibalehetőség.
Sok autós erősítőt láttam már kinyírva,csak mert hídban ment,és az egyik oldal elhallgatott,a másik megy nyomta neki.
Kivétel ez alól,ha olyan az erősítőd amibe van mono átkapcsoló,így ha csak egy rca megy akkor sincs baj,max nem keveri össze a két csatornát egybe,de akkor is szól,főleg ha olyan zenét hallgatsz amibe a mély-hangok nincsenek szétválasztva sztereó hatásba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!