Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mit tegyek, ha nagyon szeretné...

Mit tegyek, ha nagyon szeretnék egy házimozi rendszert, de panelban lakok?

Figyelt kérdés
Elég erős audiofil hajlamaim vannak, viszont sajnos le vagyok korlátozva fejhallgatókra is in-ear monitorokra, mert azokkal nem zavarok senkit. Van egy kis 60 wattos Harman/Kardon Onyx Studio 4 hangszóróm, azt is csak ritkán és nagyon halkan használom, de néha pár másodpercre fel szoktam nyomni nagy hangerőre és nagyon tetszik ahogy érzem a rezgést a falakban meg ilyenek, meg ahogy körbe vesz a hang. Éppen ezért nagyon vágyok egy igazi házimozi rendszerre, és arra hogy használhassam is nagy hangerőn.. De ez sajnos itthon nem lehetséges a szomszédok miatt, mert tekintettel akarok lenni rájuk is.. Ehhez muszáj családi házba költözni?
2021. júl. 7. 22:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2021. júl. 7. 23:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lovat is akarhatsz tartani otthon. Sajnos vannak dolgok, amikhez egy panellakás nem megfelelő élettér. Ez is az.
2021. júl. 7. 23:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Bérelj egy garázst és mozizz ott.
2021. júl. 7. 23:21
 4/6 anonim ***** válasza:
43%
Esetleg komolyabb hangszigetelés (nem házilag kivitelezett, barkácsboltos anyagokból) nem tudom mennyire működhetne.
2021. júl. 7. 23:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Pont a falremegtetés nem az audiophilekre a jellemző..

Én a kilówattos PA cuccot is megküldtem annó panelban....

(Kb 30 mp-ig)...

De most már így házban sokkal jobb,azóta még nagyobb a cucc,,viszont most meg ,hogy lehetne ,nem hallgatom csak nagyon ritkán....

2021. júl. 8. 16:02
 6/6 anonim ***** válasza:
2021. júl. 8. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!