Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Régi házimozi rendszeren hogy...

Pszicho88 kérdése:

Régi házimozi rendszeren hogy játszható le DVD 5.1 film?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Adott egy régi Philips házimozi, még 20 évvel ezelőtti kiadás.

Írtam ki újraírható DVD -re több filmet, de nem akarja lejátszani.

A film iso lemezképfájlban volt, amit fölírtam a dévédére audio ts és video ts mappákban van a struktúra.

Érzékeli, hogy van lemez a lejátszóba, viszont nem nyitja meg a filmet. Próbáltam már XMediaRecode programmal is átkonvertálni Mpeg2 formátumra, de azt sem nyitotta meg.

Mi lehet a probléma?

Köszönöm.

2021. jún. 20. 04:11
 1/3 Vortrex ***** válasza:

Próbáld meg egy dvd converter programmal átkonvertálni és kiírni.

Ncore-on fent van az Any DVD Converter Professional v5.7.7 HUN

2021. jún. 20. 08:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Az újraírható lemezeket nem mindegyik lejátszó szerette, sőt egyszer írhatóból is volt amelyik csak a pluszos vagy minuszost volt hajlandó rendesen olvasni.
2021. jún. 20. 08:14
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Úgy látszik ez is csak a pluszosat olvassa, ugyanis DVD+R lemezzel működött a DVD film. DVD-RW lemezzel nem. A specifikációján is az van, hogy +RW lemezzel viszi, de olyan pont nem volt a DVD kereskedésben, azt akkor rendelnem kell a netről.

2021. jún. 20. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!