Milyen TV-t javasoltok?

Figyelt kérdés
Szeretnék a közeljövőben új smart TV-t venni. 150.000 Ft-ig szeretnék javaslatokat. LG és Samsung márkákban gondolkodom, de ezeken kívül is jöhet ötlet. A képátló másodlagos, de azért nem hátrány ha minél nagyobb (és vékonyabb a készülék) :D. És lehetőleg az energiaosztály is jó legyen. Előre is köszönöm szépen. :)

2021. júl. 7. 11:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Mire használnád? Csak tv nézésre, vagy másra is? Azért kérdezem, mert így elég sok van, ezért hogy funkció alapján lehessen szűkíteni: ki tudod használni a 4K-t, vagy elég FHD is? Milyen csatlakozói legyenek?

Amúgy jóban gondolkodsz, mert a tv-k közt a Samsung és az LG a két legjobb, még a Panasonic is tutibiztos, Sony már nem annyira egyértelmű, más márka meg abszolút felejtős!

2021. júl. 7. 11:30
 2/14 A kérdező kommentje:
Főként filmezésre/videózásra (Netflix, HBO, Youtube), illetve játékra is (PS4).
2021. júl. 7. 11:35
 3/14 xKakashix ***** válasza:
78%

nekem LG-m van, tv-k között ennek a legjobb az op. rendszere, úgyhogy első sorban ezt tudom ajánlani

[link]

ezzel nem lősz mellé, 2020-as modell, mindent tud amit kell, ha vennék újat valószínű ez lenne

2021. júl. 7. 12:29
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de el tudom dönteni, hogy hogy leszek boldog, mit akarok. :D És ahogy írtam, nem feltétlenül csak olyat vennék, de ezekben jobban megbízom.
2021. júl. 7. 12:54
 5/14 A kérdező kommentje:
Te aztán nagyon boldog lehetsz, ha egy kérdés miatt ami nem is érdekel itt okoskodsz csapsz. Hidd el többre vittem és fogom is vinni mint te. :D
2021. júl. 7. 13:00
 6/14 A kérdező kommentje:
7/7 -csapsz
2021. júl. 7. 13:04
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

Sok siket kívánok a te hosszú és rögös utadhoz. elvégre még egy szaros tévéről sem tudsz dönteni úgy, hogy értelmesen megfogalmazd, mit vársz el tőle.

De ha megmondják neked :)))) tudni fogod. :)))))))))))

Ez a te utad.

2021. júl. 7. 13:08
 8/14 A kérdező kommentje:
Édes Istenem. :D Nagyon remélem, hogy nincs családod, vagy ha van is akkor nem rajtuk vezeted le ezt a feszültséget. Nem kértem senkitől, hogy mondják meg mit vegyek, csupán javaslatokat, tapasztalatokat osszanak meg. Tudtommal ezért van ez az oldal. Hihetetlenül szánalmas ember vagy, de ha te így vagy boldog akkor nekem mindegy.
2021. júl. 7. 13:12
 9/14 xKakashix ***** válasza:
78%
kérdező: ne etesd a trollt.. engedd el, nem érsz vele semmit, szar napja van biztos szegénykének :D
2021. júl. 7. 13:14
 10/14 anonim ***** válasza:

Mondjuk ha valami igazán szánalmas, az az, hogy szar iskolába jártál és még arra is képtelen maradtál, hogy egy tévéről specifikációt mondj.

Ehelyett kiírtad azt, hogy "A" energiaosztályú :)

2021. júl. 7. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!