Ha hasznaltan veszek egy gyari fejegyseget es nincs kodja valahogy meg lehet fejteni hogy mi a kod?

Figyelt kérdés
2021. júl. 4. 14:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

autohifi szerelők megoldják 4-5000 ért

Mikor én vettem tavaj egy autót nem volt meg a rádió kodja, bementem egy autóhifis szerelöhöz, othagytam másnap mentem érte ugy hogy már megvolt a kod.

2021. júl. 4. 16:31
 12/13 anonim ***** válasza:
Meg lehet babrálni házi körülmények között is. Hogy hogyan azt nyilván nem árulom el, de biztosan nem úgy hogy egy pillanatra rövidrezárod a processzor órajelét szolgáltató kvarcot, amitől az ideiglenesen megkergül és ha elég türelmes vagy, akkor esetenként véletlenül be engedi magát kapcsolni. Szóval így biztosan nem lehet.
2021. júl. 4. 21:22
 13/13 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, nem tehetünk róla.

A kérdés alapján te is tisztában vagy a helyzettel, hogy a kód letiltás úgy van megoldva, hogy ne lehessen egyszerűen kikerülni, egyébként semmi értelme sem lenne.

A jognak ehhez semmi köze.

Így működik és kész.

Ha mégsincs annyi eszed, és veszel egy lezárt készüléket, az nem a mi hibánk.

Jogod van úgy szivatni magad, ahogy csak bírod.

A kérdéseket innen azért nem tudod törölni, hogy mások tudjanak tanulni abból, amiből te nem.

2021. júl. 5. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!