Leltem egy kütyüt a fiókomban. Vajon mire való?
Figyelt kérdés
Kb. két gyufásdoboz méretű. VGA TO HDMI With Audio van ráírva. USB aljzatba dugható. Mire használható ez a szerkezet?2021. jún. 27. 12:59
1/7 lali24 válasza:
pontosan arra, ami rá van írva. a vga jelet alakítja hdmi-ra és hang is csatlakoztatható hozzá.
3/7 anonim válasza:
Leltem én is.
Kukorica alakú,,sötétzöld,tetején valami cuccli,meg egy nyomóka,meg egy kihúzhatós karika van..
Meg annyi van ráírva,hogy RG-42.
Mire jó ez ?
4/7 anonim válasza:
"VGA TO HDMI With Audio van ráírva. USB aljzatba dugható."
Oda pont nem.
5/7 anonim válasza:
"Kukorica alakú,,sötétzöld,tetején valami cuccli,meg egy nyomóka,meg egy kihúzhatós karika van..
Meg annyi van ráírva,hogy RG-42."
Nekem ugyanolyan van női változatban: [link]
6/7 anonim válasza:
Pedig de.
Az olyan fajta, hogy az USB-csatlakozón kapja a működéséhez szükséges feszültséget.
7/7 anonim válasza:
Aktív átalakító lesz, azért kell hozzá USB, mert van benne egy ADC. Ahhoz szedi az 5V-ot az USB-ből, ahogy a hatos válaszoló is mondta. De ha képet is mutatnál, lehet, hogy egyszerűbb lenne. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!